14 maj - 18 maj, paris ♥

Nu är äntligen datumet satt till frankrike resan, herregud vad jag taggar, ska bli så himla roligt! Shoppa i Paris, Eiffeltornet, Louvren och massa annat!
Kom just hem från dansträningen, är helt slut i huvudet just nu, känns bara som en fet stor klump... Fy, mår inte alls bra! Får hoppas det går över tills morgondagen bara.
Funderar på att kanske sätta mig och läsa lite på samhällan innan top model sverige kommer på tv, ska bli spännande att se hur det är. Vi hörs!


Smile at life and life will smile at you

I stora drag har veckan börjat riktigt bra tycker jag. Dessutom har det ju varit så vackert väder, med sol och allt idag! Vi var även till lusse idag och jag har bestämt att det får bli den för min del, det verkar som en riktigt bra skola. Men nu kommer jag till frågan, Hur många språk ska jag läsa? Jag vill ju läsa franska, spanska och finska som främmande språk, men hon på lusse sa att det blir jätte många kurser med språk när man räknar in engelskan som är obligatorisk... Men jag vill ju läsa språk så kanske satsar på det, dessutom kan jag alltid hoppa av ett språk till andra året ifall det blir för jobbigt.
Har suttit och pluggat franska hela kvällen, känner på mig att provet imorgon kommer gå riktigt bra! Tror jag ska läsa lite ur ondskan, så jag faktiskt inte måste stress läsa den här boken som med katrina haha...


anywhere is paradise, it's up to you

Hej! Ska alldeles just gå och sova, så att det inte blir en alltför sen kväll som det varit för många av på senaste tiden. Idag har jag inte gjort något speciellt alls, det är det jag älskar med söndagar: en dag att bara vara! Sålde de sista böckerna, har kollat på massa filmer och dessutom så har jag pluggat på franska provet, är själv förvånad och stålt över att inte lämnat det till sista dagen som vanligt! Känner att franska och finska provena kommer gå riktigt bra.
Men nu time too sleep, godnatt!



Så söta!

29 januari

Herregud så fort den här dagen gått! Kommer knappt ihåg allt jag gjort. Iallafall så var jag till amanda ikväll, synd att alla inte kunde komma.. Men det var riktigt roligt ändå! Körde grym facerape, pratade, började kolla på en film som vi knappt hann börja kolla på innan vi tröttnade, sen gick vi även ut och gå. Något som inte var lika roligt var att stå ute i evigheter och vänta på skjuts hem och dessutom var det så kallt ute, fy!
Tror att jag ska börja dra mej mot sängen nu, känns som att det är dags för det.


Jag och mina otroligt snygga brills..

off to the city!

Vaknade jätte tidigt idag, åt en stooor brakarfrukost, gott! Snart kommer mamma och hämtar mig, så far jag till stan med Jassa. Har massa saker jag behöver köpa, så måste passa på nu medans pengarna fortfarande är kvar.
Ikväll står dans på schemat igen, sista kvällen och efter det så ska jag träffa the girls, sounds good!


in tha school

Sitter i skolan just nu och har elevhandledning men Camilla är på ett möte med en förälder just nu så vi får göra lite vad vi vill, BUSIGT! ! ! ! :OOO

i´m beautiful in my way cus god makes no misstakes

Kom hem från dansuppvisning för inte så länge sen, gick nog bra. Tycker de här uppvisningarna på hotell- och restaurang skolan är riktigt roliga! Ska alldeles just ta och städa rummet, eftersom pappa har tjatat på mig i evigheter nu..
Har inte några klara planer inför morgon dagen förutom att det är uppvisning på hr igen, hoppas det händer något roligt efteråt iallafall, vi hörs!


25 januari

Sitter just nu och äter upp mig med godis och ska snart kolla någon bra film, passar på att njuta eftersom jag börjar godis stejka på måndag.. Hur ska det riktigt gå? Men det går säkert jätte bra, jag måste lära mig att ha lite självdisciplin. Provet gick väl helt okej idag, kunde varit bätte, engelskan däremot gick nog riktigt bra!
Men nu ska jag försöka leta fram någon bra film att se på, ska försöka hitta någon med denna hottie ↓ och måste bara att säga att han är helt sjukt snygg, ifall någon missat det. ;)





24 januari

Har varit otroligt seg idag, känner bara hur jag blir sjukare och sjukare för varje dag som går nu, har sån förjävlig förkyldning. Har proppat i mig massa vitaminer, frukt, te, har tagit långa varma duschar, jag får helt enkelt hoppas det går över snart.
Imorgon har vi biologiprov och jag kan endast instuderingsfrågorna, skjut mig, jag har en såndär dag som inget vill gå in i mitt huvud och dessutom avgör det här provet mycket till slutbetyget i biologi...
Efter skolan var jag på tjejgrupp och vi hade möte med skolpanelen, fick höra lite till om skolor efter nian, herregud, ångestångestångest. Men tror fortfarande lusse men är ännu lite osäker på den fronten.
Imorgon har jag inte några planer förutom att sälja saker på köp och sälj, det är ju en början på miljonär.
Nä nu ska jag slå på ett avsnitt Sex and the City och försöka hitta inspiration för en avslutan till mitt engelska tal som är imorgon!


Snälla ge mig sommar och värme!

Chillpill

Har varit en så otroligt skön dag! Allt har gått i lugnt tempo, passar mig perfekt. Vi var till sjösäkerhetscentret och simmade idag på gymnastiken, var nog riktigt bra tycker jag. Annars har endast haft lugna timmar idag.
Dansen idag var rolig, herregud vad mycket människor som börjat i vår grupp, men endast kul med mer folk.
Efter dansen tog jag en riktigt lång och varm dusch, 40 minuter... Nu har jag just gjort matteläxan och pluggat lite på biologin, hoppas på det bästa inför provet på onsdag! Har även tjänat in lite cash idag och kommer ännu mer köpare från köp och sälj på onsdag, känns riktigt bra. Nu ska jag dra mig mot sängen, behövligt. Vi hörs!



22.01/-11

Hej! Gårdagen var riktigt grym! Svansjön var så otroligt bra och riktigt bra genomtänkt tycker jag. De måste ha lagt ihop riktigt mycket arbete och dansarna var ruskigt duktiga! Skulle ju egentligen inte ha shoppat någonting igår men blev lite ändå, det var mycket rea så det blev för påfrestande.. Men allt blev ca 180 kr, riktigt billigt om jag får säga det själv. Det jag köpte var en vinröd transparent tisha, vit långärmad tröja, babyrosa tjocktröja och en brun body, sen köpte jag även en röd läpp penna och ett pärlnavelsmycke, riktigt nöjd!
Jag somnade direkt när jag kom hem, var så trött! Sov även jätte länge idag, så jag är ready to go inför nästa vecka. Nu for mamma och pappa just iväg så nu ska jag njuta av friden med det senaste avsnittet one tree hill, häärla!


Sofia och jag på båten igår!

beauty is in the eye of the beholder

Hej! Veckan har gått riktigt fort, kommer i princip inte ihåg någonting av den. Idag skickade vi provansökningar till skolor, jag valde 1: Lusse, 2: Hotell- och restaurang, 3: Sos, är nog nöjd med valet.
Har just fixat mig klart och ska på dansuppvisning om ca en timme, borde vara slut vid kanske nio-tiden? Sen får jag se vad som händer efter det. Imorgon far jag ju till Sverige och kollar på svansjön, ska bli riktigt roligt, har tyvärr inte tillräckligt bra ekonomi för att kunna shoppa, men i'll be fine!
Nu ska jag äta kyckling á la nudel soppa, riktigt gott (!) och sätta på ett avsnitt Sex and the City!




måndag

Då var det återigen måndag och ny vecka, jobbigt... Har verkligen inte varit min dag idag, vet inte hur många gånger jag halkade när jag gick hem från skolan, dags att inskaffa ett par ordentliga vinterskor eller? Ska alldeles just fara på dans (skönt!), senare kanske jag skulle träffa Antonia. Borde verkligen ta tag i mina läxor nu, men har ingen ork alls, får ta det senare...



15.01/-12

Har just gått igenom hela min spotify lista och rensat lite, skönt! Kom hem från lemböte idag. Det var riktigt roligt där som vanligt, mycket folk nu när "övriga åland" också var med.
Ikväll kommer Antonia hit, vi ska kolla på första avsnittet av One Tree Hill säsong 9! Sen ska vi även se på Warrior, kollade just trailer och den verkar nog riktigt bra.
Upptäckte förresten just min svart/gråa utväxt, fult haha. Dags att färga igen snart, men frågan är ju vilken nyans den här gången.. Kanske kör på rödbrun nyans igen, trivdes ganska bra i den även fast det inte var den färgen jag ville ha sist jag färgade. Eller så kör jag på riktigt mörkbrunt? Vilket problem!



back to lemböte

Kom hem från stan för ett tag sen. De två sista timmarna idag i skolan var vi på studiebesök till Vård och Sos, verkar nog som bra skolor det där! Efter det stannade jag på stan med Bim, Jassa och Sofia en stund.
Nu ska jag alldeles just gå i duschen och sen ska jag packa till lemböte. Vi ska dit på psykologi kurs, blir nog riktigt bra! Vi hörs hörrni.


12.01/-12

Hej! Dagen har nog varit riktigt okej. Pratade med Camilla idag om skolor till nästa år och tror äntligen jag börjar bestämma mig, men frågan är bara mellan två nu, Lusse eller Vasa yrkesgymnasium??? Problemproblem, men ska göra en provansökan till Vasa yrkesgymnasium och sen får jag väl se lite... Iallafall så var det innebandy efter skolan, i början gick det ganska ringrostigt men gick bättre sen, skönt var det!
Kom just ur duschen och nu har jag just kollat på Titanic, herregud så länge sen jag såg den filmen sist, den är ju så fin. Ikväll ska jag endast ta det lugnt och kolla på Sex and the City, later!




Jobbig tisdag

Då var skolan igång igen, det duger väl men är inte super excited direkt haha... Har just läst klart alla läxor, två dagar av skolan har gått och vi har massa läxor. (?!) Känns skönt nu på efterhand att verkligen ansträngt sig att göra de iallafall.
Efter skolan idag for jag direkt på tjejgrupp, vi åt massa gott och såg på en film som var helt okej. Sen for jag på dans i två timmar och nu är jag helt slutkörd på energi, har världens sömnbrist och kommer antagligen ha nackspärr imorgon.
Något positivt om dagen är ju att vi pratade om Paris resan på franskan, så taggad! Har pratat om olika sätt att samla in pengar, så snart lär vi fixa en modevisning, sen disco, lite småsaker som att baka osv, blir nog riktigt bra det där!
Men nu ska jag gå och sova såsmåningom, blir en tidig natt för min del, godnatt!


08.01.12

Kom hem från lemböte idag, det var faktiskt riktigt roligt! Fick dock väldigt lite sömn, i fredags var vi uppe till klockan sex... Idag har inte några planer alls, bara ta det riktigt lugnt och göra mig redo för skolan igen. </3
Men det är ju inte länge till sportlovet och då ska jag åka upp till Vasa själv, första gången. Kommer missa bussen och bli kvar i Åbo resten av natten, eller så tar jag säkert fel buss. :( (Tjena tönt!) Men det går säkert bra!
Men nu ska jag sätta på ett avsnitt Sex and the City, later!


4 januari

Hej! Mina första dagar på det nya året har varit riktigt bra, förutom det med Börje. Inatt sov Bim här, vi vaknade av att det var lunch haha... Vi kollade på sex and the city i princip hela kvällen, vi for även till tvärsan en snabbis och sen for vi hem och fortsatte kolla.
Nu är det endast två dagar kvar av mitt jullov kan man säga för på fredag far jag ju på praktik till lemböte och sen så börjar skolan igen... Får se till att njuta så mycket jag kan de här två sista dagarna! Men nu ska jag slå mig ner framför tvn igen!


En bild från nyår!

Jag sa inte farväl, jag sa vi ses igen

Vila i frid Börje. Du var en fin person och betydde mycket för mig, men du har det säkert bättre där du är nu. Jag kommer alltid minnas den underbara person du var!

2012!

Gårdagen var riktigt bra tycker jag! Först var det middag och Bim med jätte god mat och vid tio tiden for vi till greken och var där en stund, sen kollade vi på raketerna! Efter det for vi runt lite överallt och sen till sist så for jag hem med Amanda och sov där. Imorse när vi vaknade åt vi en stor frukost, var så hungrig! Vid halv fyra kom mamma och hämta mig. Nu har jag ätit och ska snart gå till Amanda igen med Antonia och kanske Lina, ska sen sova där, blir en lugn kväll tror jag. Vi hörs!


RSS 2.0