Söndagschill

Snart borde Bim komma hit, vi ska baka kanelbullar till föräldramötet imorgon så vi får in lite cash till frankrike resan, gud vad jag längtar! Blir första gången jag far utomlands så måste ju se till att skaffa pass också. Imorse så åkade det helt sjukt mycket, men det var ändå rätt mysigt faktiskt.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, göra min matteläxa som jag skjutit upp i flera dagar nu och så ska jag nog se The private lives of pippa lee, hoppas den är bra!
Nu ska jag laga frukost innan Bim kommer, vi hörs!


vad vore jag utan dina andetag

Vaknade vid ungefär halv 10 tiden imorse och vid 11 så for jag till stan med mamma och pappa och åt frukost, sååå gott! Sen så träffade jag Tara och vi hade planerat att fara till stranden och sola men när vi kom dit så blåste det och det var endast massa pensionärer, så det sket sig. Men vi for in till stan och träffade Bim istället och fikade på bagarstugan. Efter stan så for vi till Tara och solade lite på hennes altan och chillade. Ikväll ska jag till tvärsan med Bim tror jag, cya!


Bild från bagarstugan snodd från Taras blogg! :)

bio!

Nu ska jag börja fixa mej och sen far jag och Jassa på bio, apornas planet! Wohooo, tagga! Har redan sett den, men en gång till skadar inte, den va ju bra. ;)



Små tjejor!

21.08.2011

Imorgon bröjar skolan på allvar och det riktiga schemat drar igång! Ska alldeles just hoppa i duschen och sen packa gympa kassen tills imorgon. Idag har jag bara varit hemma och chillat, var till affären med mamma och köpte naturgodis, dom verkar just ha fått det till kantarellen eller så är det bara jag som är efter, men gud så gott! Sen har jag även tvättat Peggy idag, kom fram till att hon luktade ganska illa, stackarn var jätte rädd för vattnet haha.. Förresten så lider hon troligtvis av adhd vad det verkar som. Men nu ska jag sluta skriva och göra massa annat som jag ska hinna med!


Min lilla adhd katt ♥

Freitag!

Det känns faktiskt som att det här året kommer bli bra! Slutade klockan ett idag och efter det var jag på stan lite med Sarah, Bim, Tara, Dessie och Amanda, tog även ett till hål i örat. Har absolut ingen aning om vad jag ska göra ikväll, men får se lite. :)


3 dagar kvar

Helt sjukt att det bara är 3 dagar kvar tills jag börjar 9an! Ska verkligen satsa det här året och försöka höja mitt betyg till 8.7, det är mitt mål. Måste tillägga att jag har grymt bra tajming med att bli sjuk, den sista lediga tiden... Men jag tänker ignorera att jag är sjuk och vara med med lite tjejor ikväll. Har ändå inte feber kvar utan bara förkyldning.
Fredagen och Lördagens dansshower var grymma, vill bara göra om det igen och igen, underbart! Och tack till Ann-Lousie och Erica som har stått ut med oss så länge och gjorde en så häftig show!
Om jag skulle börja ta tag i mitt stökiga rum innan de andra kommer haha..


Kommer sakna alla sommar kvällar, men det är väl ändå rätt mysigt med höst!

i'm off to finland!



Lär bli förjävligt väder idag när vi ska åka båt, så ifall båten sjunker så vill jag bara säga att jag älskar min familj och mina vänner ♥

i'm ready to go, lead me into the light


Grattis pappa!




Du är världens bästa pappa, älskar dej!

wanna feel your powers, stumb me with your lasers


Wohooo, fick just kläm på det här med hur prt sc fungerar, äntligen sägger jag bara! Imorgon fyller ju pappa år, fast han fick sin present för tidigt idag, det innehöll toapapper, strumpor, popcorn, godis och en lott, det är perfekt födelsedagspresent för min pappa haha! Just nu sitter jag och mumsar på b&j och funderar på att kolla på någon film snart, men vet inte riktigt vilken än, skulle vilja se en typisk tjej film. På söndag så åker jag förresten upp till replot till mommo och moffa, ska köpa massa olika grejor! Skulle bl.a vilja hitta en långklänning, pilotbrills, klackskor, converse, ny skol väska och massa mer.
Vi hörs hörrni!


Familje bild från konfirmationen :)

RSS 2.0