Lemböte here we come!

Imorgon far jag till lemböte på konfirmationsläger, blir najs! Har just packat klart, har en hel rullkappsäck med endast kläder (som jag inte har fått fast än haha...) och sen en sportbag med resten.
Min midsommar var riktigt rolig, härliga människor, åt jätte god mat, dansade runt midsommarstången, lagade midsommarkrans, spelade volleyboll som var de vuxna mot oss yngre och vi vann, så det var som sagt en bra midsommar! :)
Blir ingen uppdatering här på ett tag på grund av att jag far till lemböte men ni klarar er, vi hörs!





Torsdaaag

Hej! Idag så har jag varit med Bäa, vi har gått till smarket, kollat på helt sjukt roliga gamla bilder och massa annat. Imorgon vid tre så far jag ut till Taras stuga och firar midsommar där med henne, Amanda, Jassa, Sarah, Dessie och Taras släkt, blir säkert riktigt bra! :) Nu ska jag nog snart sova tror jag så vi hörs!


Bild från när jag var till Sverige sist :)

23 juni 2011

Godmorgon! Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa för att jag inte kan äta frukost eftersom att jag inte vet om brödet varit i ugnen tidigare haha... Vid ett så ska jag fara in till stan med Bim och Jassa och chilla lite, kolla runt. Sen ikväll är det dansuppvisning på wha, undrar hur det riktigt kommer gå med de nya danserna, kaozzz, nej men det går säkert bra! Nu ska jag väl börja städa garderoben innan pappa kommer hem eftersom de har tjatat på mej om det i två veckor nu haha... Vi hörs!


Alltid lika rolig haha


Sko orgasm ♥♥♥♥



Christian Louboutin! Skulle vara världens lyckligaste människa om jag hade dom ♥

haha!


Måndag!

Hej! Imorse så for jag och Tara till loppis tjäna och kollade lite och sen så for vi in till stan och träffade Jassa och så gick vi runt där och kollade, fyndade ett linne. Hade egentligen inte tänkt köpa någonting eftersom jag gjort av med så mycket pengar, men jag köpte det ändå så ni kanske får se det senare. Vid sju ska jag iväg på dans och efter dansen så ska jag vara med Jassa och Tara, priiima! Vi hörs!


Ziperall


Hoppashoppashoppas!

Störtskön!



Kan inte sluta skratta åt den här hahahah!

Lite sömn, lite uppdaterande..

Ni får ursäkta mej för den dåliga uppdateringen. Kristihimmelsfärds lovet har bestått av otroligt lite sömn, först var det hajken då vi knappt sov någonting och inatt då jag var på tvärsan och övernattade med caféegruppen som vi inte alls sov. Men det var faktiskt riktigt roligt och vi såg tre olika filmer; Pineapple Express, One Missed Call 2 och The Grudge 3, det var nääjz! Men just nu är jag ganska trött men ska nog ändå orka släpa mig in till stan med Bea och Amanda snart för jag orkar verkligen inte sova bort en hel dag, men kanske ska ta en liten powernap nu innan jag far till stan, så vi hörs!


RSS 2.0