familjedag

Som rubriken säger har jag spenderat hela min dag med familjen och ett fåtal(..) dh avsnitt också. Förövrigt har det ju varit jättebra väder idag, så härligt och nu är det endast två veckor kvar tills vi far till Paris! Ska bli så spännande, jag har ju aldrig varit utomlands förut och har aldrig heller flugit..
Just nu sitter jag och läser lite facebook fight - alltid lika roligt haha, men måste nog överge det nu för jag är så otroligt trött, godnatt!



tisdag

Har varit den segaste dagen någonsin idag. Var till tandläkaren idag också, fyy! Idag har jag bara pluggat och varit på dans och nu kollar jag på top model. Imorgon efter skolan ska jag in till stan med Bim och lämna in skattekort och sånt till sommarjobbet, wiih längtar så! Nu börjar top model igen, vi hörs!


22 april

Har varit på lemböte den här helgen, sista helgen och det har varit jätte roligt! Tycker det är ledsamt att det inte är mer nu... Ska iallafall bli kul i sommar när vi jobbar!
Vid sex-tiden på lördagen for vi till kyrkan och efter det åt vi middag, gjorde våra utmaningar och läste rimm. Efter det var det kvällprogram och allt gick jätte bra och sketcherna blev lyckade, dock måsta vi korta ner programmet. När det var klart for vi till kyrkan igen och hade nattandakt, sen gick vi ner till brasan och grillade, det var såå mysigt! Men kallt som tusans dock.
Nu är jag jätte trött, ska nog slå på ett avsnitt dh och chilla, vi hörs!



Saturday I love you like gold

Sitter just nu och läser senaste solo tidningen och kollar in lite avslutningsklänningar, har hittat två men kan verkligen inte bestämma mig. Imorse kom morbror hit på fika och sen när han for så for jag, mamma, pappa och Danne till stan och kollade runt lite, har köpt massa kläder. Vad hände med att spara alla pengar till Paris..? Borde verkligen skaffa lite självdisciplin och sluta slösa så mycket pengar... Ikväll ska jag vara med Bim, kanske någon till? Nu ska vi äta finmiddag, vi hörs!



12 april

Shit vad tiden går fort, snart Pariiis! Igår var jag ju på bio med Tara och Bim och såg på American Pie Reunion, så skön film. Vi kom dit ganska sent, vi hade inte direkt väntat oss att hela åland planerade att fara på bio samma dag som oss haha... Men vi kom in precis när den började som tur var. Imorgon är planerna oklara, men tror jag ska vara med Jassa och sen på kvällen/natten kommer kusin hit.



movie day

Hela dagen har i princip bestått av filmer för min del.. Vaknade riktigt sent idag, skönt att sova ut den sista dagen nu. Antonia och Amanda for just hem, vi har bara tagit det lugnt och så kollade vi på the perfect man, guud vad jag älskar den filmen, så gullig! Imorgon står skola, dans och plugga på schemat, så ska nog snart börja dra mig mot sängen, vi hörs!


Tjeena Antonia, känner du igen dig? ;)

8 april

Om cirkus en timme ska jag på bio med Amanda, after that får vi se vad som händer! Det är verkligen vårväder idag, så idag inviger jag mina shorts för första gången i år, fast har ju sjävklart strumpisar under ändå.
Måste bara säga att den värsta känslan måste ju vara när en serie tar slut, och det är precis vad som har hänt mig. Har ingen aning om vad jag ska kolla på nu?
Jaja, bort från mina problem nu för nyt minä menen!


påsklov

Har verkligen tagit vara på ledigheten nu, så skönt! I torsdags var jag till Pi med några andra, basta och chillade, for lite senare till Glenn och kollade på film. Sen sov jag, Bim och Antonia hos Amanda och sov långt in på nästa dag. Igårkväll kom det lite folk hit och sen drog vi vidare ut, kvällen avslutades hos Amanda som kvällen innan med Lina, Arvid och Conrad. Hemskt att vakna imorse! Ikväll har jag inte några speciella planer förutom att catcha upp med de senaste one tree hill avsnitten som jag missat. Har även satt på mig lite färg när jag satt ute på balkongen och solade i någon timme idag, priiima! Imorgon står bio på schemat, hoppas att hunger games är så bra som alla påstår.


lycka och mål

Lycka och mål är kort sagt vad spåtanten pratade om med mig på tjejgruppen idag, jag kommer finna lycka nu snart och jag kommer nå mina mål och så ville hon att jag skulle vara spontan och göra något helt galet heheee... Efter tjejgruppen for jag på dans och nu ska jag snart ta tag i läxorna, kill me slowly.
Helgen har varit riktigt bra, i fredags var jag med Amanda, Antonia, Bim och Lina en stund och i lördags var jag och kollade på nattcuppen, kom hem som en frusen isbit och somnade huttrandes. Sen var det bara en skön och lugn söndag, var och lunchade med Alexandra, Bim och Antonia på havtorn, vi satt där jätte länge och pratade, härliga tjejer det där! I stora drag var det min helg. Vi hörs hörrni!

Min bästa vän under helgen ♥
Och en bild på mig och mina lovely friends!

RSS 2.0