glad lilla jul

(En dag försent)
Lillajulen var riktigt mysig och trevlig, kunde inte varit bättre! Först började vi dagen med att pyssla och sen dekorerade vi julbordet riktigt fint och även granen. Efter allt dekorerande fixade vi oss och sen var det lilla jul middag som var duktigt gott! När vi hade ätit så dansade vi ringdans, gjorde "så ska det låta" liknande lek och öppnade julklappar. :D
Idag när vi kom hem så for jag direkt på dans i tre timmar sen åt jag fin söndagsmiddag med mamma och pappa och öppnade lilla julklappar. Fick kläder, julkalender, läppbalsam och en film. :)
Nu har jag just pyntat klart rummet och ska slå på ett avsnitt oth, sen ska jag kolla bridesmaids, later!

julgatan

Ska snart äta och sen ska jag på julgatsöppningen, myysigt! Nu är det ju bara snön som fattas.... :(


Vinter bild sen två år tillbaka! :)

morgon inlägg

Är helt sjukt trött och ska snart iväg på bio. Idag efter skolan är det innebandy sen efter det ska jag till Tara och korregrafera en ny dans, later!


Toorsdag

Kom hem för ett tag sen från Antonia. Vi kollade på film, Human Centipede som nog var den sjukaste film jag någonsin sett, så himla konstig... Sen började vi även se Monte Carlo som dock var bättre haha. Var även till stan tidigare idag, köpte lilla julklappar! Imorgon har vi bio första två timmarna, nizzz. Vet bara inte än hur jag ska ta mig dit, men it will be okey.
En tanke som slog mig var att kanske soc eller vård skulle vara något för mig efter nian. Låter inte så hemskt i mina öron iallafall. Men nu ska jag slå på avsnitt oth sen off to bed!



Maanantai

Kom hem för ett tag sen från skolan. Har varit en riktigt lugn och skön dag och som det ser ut nu så lär den fortsätta så. Längtar faktiskt till helgen då vi firar lillajul på lemböte, mysigt! Ska försöka fixa lillajulklapp nu i veckan, är fortfarande lite osäker på vad jag ska ge... Ska bli duktigt gott med lemböte julmat också!
Nej men nu ska jag börja bege mig av mot dansen.


misshandel och våldtäkt

Var påväg hem från tvärsan och så går två killar i 20 års åldern mot mig och ropar "snygging" osv. jag går en genväg och svarar inte så ropar dom jävla kärring efter mig och följer efter mig. Hann komma ifrån de som tur var. Ibland tar man förgivet "men sådant kan inte hända mig" men tänk om de skulle hunnit ifatt, vad skulle hänt då?
Över 5 000 våldtäckter anmäls i Sverige per år.
Äckliga männsikor som ens kan tänka på något sånt, fyfan, as!

wouldn't it save you, wouldn't it save you, wouldn't it save us..?

Ska alldeles just på dans, är faktiskt lite småtaggad inför imorgon då vi har uppvisning! Idag pratade vi om skolor vi kan gå vidare till efter nian, döda mig någon! Har ingen aning om vad jag är intresserad, vad jag vill bli? Det ända jag vet är att jag vill jobba med männsikor, men det hjälper ju inte så mycket... Får blir ett senare problem haha. Efter dansen far jag snabbt hem och duschar och sen vidare på bio, cya!


Helg, here i come!

Gud så skönt med helg imorgon, känns välförtjänt. Fick även bra i matten otroligt nog och hoppas att svenska provet ger samma resultat! Imorgon slutar jag två, vilken lycka. Tänk att bara en timme mindre från en skolvecka kan göra så mycket haha. Efter skolan så far jag in till stan och käkar kebab med Jassa och Bim, gottgott. Sedan far jag vidare på dans från fem till sju och sen bio på breaking dawn, taggad! As you see så är det full rulle imorgon, sen fortsätter det så resten av helgen. Så nu vet ni att ni knappast lär höra av mig under helgen, kanske med lite tur så slänger jag in ett inlägg. :)


Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars

Sitter just nu och kollar på top model som slut i princip nu. Ska snart slå på ett avsnitt oth och sen tänkte jag gå och sova, ska trots allt upp 6 eftersom jag börjar jobba 7 imorgon... Slutar ju iallafall 1 och får god lunch. Sitter och funderar över hur jag någonsin kommer hinna läsa klart katrina och gjort en bokrecension tills nästa tisdag, herregud skjut mig... Hade ju även matteprov idag som inte verkade gå så jätte bra, någonting som är bra är att jag klarade sista uppgiften som brukar vara den klurigaste, lite glad blir man ju när man lyckas med såna småsaker. Tog även två sprutor idag, fy tusiken vad ont det gjorde, hatar sprutor! Men hellre det än att bli sjuk. :)


Jag och söta pippi!

13.11/-11

Slänger in ett snabbt inlägg före jag börjar förbereda med för natten. Helgen har varit ganska händelserik.. I fredags firade vi Melli hos Amanda och igår så var jag till tvärsan och sen efter det så for jag, Amanda, Bim och Antonia till mej och kollade på film och idag har jag mestadels suttit och kollat på oth. Bakade öven kladdkaka eftersom det är farsdag omnom. Nu ska jag stänga av datan och läsa lite Katrina, later!


Prao - day two!

Jobbade från 8-2 idag, imorgon same thing. Första dagen var jag riktigt seg och var inte så positiv, men idag har det varit mycket roligare, fick jobba på barnavdelningen och lagret mest. Ikväll är det dans, känner ingen motivation just nu, men det kommer förhoppningsvis. På torsdag jobbar jag 2-8, inteee så pepp.. Nej nu ska jag sluta klaga och kolla på oth istället, later!


finland next →

Snart kommer Jassa hit och hämtar upp mej så far vi till tvärsan en stund och sen vid tio tiden så bär det av mot Finland!


Onsdag

Hej! Ursäkta för att jag varit lite seg igen med uppdateringen, men har varit så himla mycket skola nu! Hade iallafall hk-prov idag, var långt och jobbigt.. Men är läxfri tills imorgon som tur är!
Ska snart äta och snart någon gång borde Robin komma hit och sen kommer kanske Gabbi och Björn också, vi tänkte kolla in insidious, hoppas den är bra! 
Imorgon så far jag till Finland och kommer hem natten till måndag så lär nog inte bli någon uppdatering under helgen. :)


RSS 2.0