25 september

Nu är det endast 29 dagar kvar till min fördelsedag hihi! (tönt som redan börjat räkna ner). Men iallafall har det varit dåligt med uppdatering, men Alexandra pushade på mig att göra ett inlägg! Borde egentligen plugga men finner ingen motivation till det, så vad gör jag? Jo, sitter framför datorn istället... Tur att jag börjar först tolv imorgon och slutar redan kvart i två så jag hinner plugga imorgon. Idag har jag varit på dans, sköönt, dock tog jag det ganska lugnt eftersom jag känner att en förkyldning är påväg att bryta ut.. Jag som just blev frisk från förra förkyldningen. Iallafall ska jag väl ge samhällan ett försök nu, vi hörs!
 
Underbara Paris!

hål

Har hål timme till 14.40, skönt! Var just till skolan och satte upp reklam om pysselgruppen, börjar jobba på tordag, är så nervös. Just nu sitter jag och äter och slökollar grey's lite och ska väl snart ta tag i franska läxan. Kvällens planer är oklara, förutom att jag har dans, men tror det blir en lugn kväll hemma!
 
En bild från i lördags!

älskade onsdag

Ironi. Onsdag är den värsta dagen på hela veckan, fy! Har varit jätte seg hela dagen trots att jag gick och sova tidigt igår och humöret blir inte bättre när jag har en hög med läxor som väntar. Men imorgon är det iallafall torsdag, sen fredag och sen lördag!! Ska till Sverige med dansgruppen och dansa med Ambra Succi, som koreograferade Loreens bidrag Euphoria, så häftigt!
Förövrigt har jag inga några planer alls för kvällen, förutom att bara kolla på grey's. ♥ 
Vi hörs, puss!
 

RSS 2.0