va gör vi, nu kör vi!

Har just fixat mig klart och nu väntar jag på att tiden ska gå lite snabbare, sen far jag till föglö.
Förresten var midsommar vistelsen till Torsholma underbar! Har haft så himla roligt och alla var jätte trevliga där. Har även passat på att pröva dansa par dans en kväll på Jurmo, sjukt roligt! Idag har jag även varit på dans, allt börjar verkligen sitta nu, känner mig ganska säker inför showen.
Nu ska jag väl fixa lite mat så jag inte är helt tom i maggin när jag far, vi hörs!
 

grönalund

Har haft en skitbra dag i Sverige med Tara och det var jättebra på grönalund! Sen har vi även haft bra väder och varmt så jag har fått bruna ben och så vann jag en nallebjörn. Och jag hittade drömbrillsen, blev så glad, har letat efter dom helt sjuuukt länge!
Nu ska jag iallafall börja sova, ska ju iväg till Torsholma med några andra bruds och fira midsommar. Godnatt och glad midsommar! ♥
 
 

nittonde juni

Imorse när jag vaknade hade jag inte något hopp alls om sol så tog på mig varma kläder och for till stan med Bim, men det blev ju jätte varmt och soligt... Men skönt med sol och värme ändå! Sen träffade vi på Jassa och en liten stund var vi med Niclas, Anton och Marcus. Nu ska jag snart äta rabarber paaaj och sen ska jag vidare på dans!


då var luggen tillbaka!


de kommande dagarna

På torsdag far jag och tjejorna till Grönan, ska blir skit kul! Har ju aldrig varit dit förut, typ den ända på hela jorden haha.. Sen på fredagen vid åtta far jag, amanda, sarah, jassa och kanske dessie vidare till Torsholma och firar midsommar, priiima!
Ikväll har jag förövrigt inte några planer alls, bara vara hemma och ta det lugnt, vila upp mig lite. Vi hörs!


Jassas bild från igår när vi sov hos bim!

sextonde juni

Gårdagen var nog helt bra, inte sådär super speciell, men trevlig. Trots att jag kom hem sent orkade jag upp till halv 10, har redan hunnit handla midsommar mat med mamma och pappa och varit till apoteket. Nu ska jag snart och luncha med Jassa, gott!


Dessies bild från igår!

fredag

Dagens planer: När mamma kommer hem ska jag, hon och pappa fara ut och äta, lite som en hejdå middag eftersom hon far till Finland. Undrar hur det kommer gå när mamma är borta, jag och pappa lär väl ryka ihop hela tiden haha... Sen på kvällen ska jag ut och roa mig med mina kära vänner!


Movie time!

Nu ska jag till Tara på filmmys med några, later!


trettonde juni

Vaknade imorse av att en från sonera kom hit och fixade vårt internet, äntligen har jag internet igen! Idag har jag varit på stranden med Sarah och Tara, det var jätte varmt och skönt och har blivit brun på maggin. Just nu ska jag fortsätta njuta jag av min choklad och tv, vi hörs!




the day after the big day

Har varit så himla sliten hela dagen! Imorse när jag och Jassa vaknade så for vi till havtorn och åt frukost/lunch, men vi båda lämnade jättemycket kvar... Sen ikväll så var jag till Bim med Sarah, Tara och Jassa, vi bara chillade och kollade på film, dock somnade jag heheee, så typiskt mig! Nu är jag jättetrött och funderar starkt på att ta natten nu snart, såå godnatt sötisar!


Bims bild från igår!

SOMMARLOOOV ♥

Gud vad jag redan har gråtit! När vi sku sjunga den blomstertid brast det. Sen fick jag även stipendium i språk och när jag kom hem fick jag brev om att jag har blivit antagen till lusse! Ikväll ska det FIRAS, ska bli så roligt! Cya bitches and have a fun night - det kommer iallafall jag ha! ;)


öl, kakor och sol

Nu har jag och pappa tagit vår belöning, han tog öl, jag tog kakor och så har jag suttit ute och solat en stund nu. Ända sen jag slutade skolan har jag varit ute och i rensat rabatterna och pappa klippte gräset, helt slut nu. Senare vid halv sju är det dans som gäller och imorgon är jag ledig! Hoppas på varmt och fint väder så jag kan vara ute!
Förresten så har jag ny header, inte alltför avancerad, men vad kan man förvänta sig av mig, det är inte riktigt min starka sida hehe..


fjärde juni

Det var skit bra på albanus idag! Helt chill dag, bara suttit ute och solat. Ikväll var jag sen ut och gick med Bim och pratade bara. Sen satte vi oss i stadshusbacken och åt glass, mums. Imorgon ska vi till sjöfartsmuseét och sen ska vi städa skåpen i skolan efter det, helt sick, endast 4 dagar kvar!!!1 Men nu ska jag städa rummet och sen tar jag natten, later!


albanus

Om cirkus en timme ska jag och min kära klass åka iväg med albanus, blir säkert en skitbra dag! Dessutom tittar ju solen fram idag för första gången på ett bra tag så får hoppas på varmt väder så vi kan simma och sola. Ut ifall att det blir kallt har jag ju typ femtio ton kläder med så då klarar jag mig bra också heheee. Men sol är ett stort +! Nu ska jag fara och hämta upp Sofia, vi hörs!


RSS 2.0