Niceeey.


All I want for christmas is you.

Åh vad jag vill ha jul nu! Snart måste jag börja köpa julklappar och den här julen vill jag hinna lägga lite mer tanke bakom julklapparna och inte bara stressköpa. Problemet är bara att jag inte har pengar till det eftersom att jag måste spara dom jag har nu till färga+klippa håret... Sen så måste jag hitta en julfest klänning också! Men det löser sej som kärringen sa när hon sket i vasken. :)
Imorgon ska jag och skida med Jassa hihi, älskar att skida, säkert det bästa med vintern! ♥ Inte för att jag är suuperbra på det, men roligt är det! Efter det så blir det väl tvärsan skulle jag trooo.
Dagen idag har förresten varit rikkkkit chill! Och jag måste bara berömma mej själv lite för mina gudomliga scones som jag gjorde på hk:n hihi. Sen efter skolan så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, skööönt. Nu ska jag sätta mej ner och börja sticka och dricka glögg tillsammans med lite julmusik, och ja, jag gillar att sticka hahha = tönt. ;)


sweetie hihih. ♥

Första advent

Den här dagen har faktiskt varit riktigt bra, inatt sov jag hos Marcus och sen så for vi till kyrkan på morgonen. Efter det så for jag till honom och va där en stund och tog det lugnt. :)
När jag kom hem så åt jag lilla jul middag (en dag försent haha), yummiii! Efter det har jag bara chillat, är vääldigt risig och har ingen lust att fara ut. Men det är skönt att bara vara hemma!
Just nu sitter jag och dricker glögg och ska snart försöka övertala mamma att vi ska fara och hyra någon film att se på. :)


Glad lilla jul!

Idag är det lilla jul! Borde egentligen vara super glad som jag alltid brukar vara på lilla jul, men jag är på skit dåligt humör. Men det blir väl bättre under dagen får jag hoppas.. Var iallafall just till stan med mamma, hittade en tröja som jag köpte.
Ikväll ska jag jobba på tvärsan med Marcus, så ni kan ta och komma dit.
Nu har jag inte mer att skrvia, men vi hörs!


Gulle Pippi tidigare idag haha. ♥

Don't you ever stop, because I' wont stop until my feet are bleeding.

Vid sju tiden så for jag och Jassa till stan med bussen och sen mötte vi Sarah, Arvid, Stenius, Toffe och Pi. Vi for först till uncan, men där sög det. Sen gick vi till select och var där och chillade och på vägen dit så ramlade jag i snön när jag sku hjälpa Pi som hade ramlat haha! Fick 500 kilo snö i mina skor och hade blöta/snöiga kläder, så jag lär väl bli förkyld efter denna kväll haha..
Nu sitter jag bara och chillar och ser på idol. Har väl egentligen inte mycket mera att skriva nu. :)


Dance is my only chance to feel real love.

Äntligen fredag! ..fast så finns det inget att göra denna fredag haha! Nej men något hittar jag väl på och det ju iallafall helg! Skolan var riktigt rolig idag, fick ut betyget och jag är så jäkla glad för jag har höjt mitt medeltal! Dessutom hade vi ju dans idag, failade lite och nu är min hand helt handikappad haha </3 Men fyfan vad fult det var haha! Iallafall så jobbar jag på tvärsan imorgon kväll med Maaarcus så ni kan ju komma dit och underhålla även fast det är lilla jul? :) Men nu ska jag ta och börja städa mitt rum så jag får mina moooneys.





22:19

Just nu sitter jag bara och chillar med min underbara katt som sova så sött i min famn. Ikväll var jag till avancia med Jassa, och fyfan min rumpa säger jag bara haha! Men det är skööönt. Nej men imorgon så ska vi väl till glassbaren med klassen, fråga mej inte varför vi äter glass mitt i vintern haha? Men det blir väl trevligt får man hoppas. Nu ska jag ladda ner lite låtar till ipoden och sen lägga mej ner i min sköna säng och läsa solo!


Saknar sommaren ♥

Nu orkar jag inte mer, du tror jag inte vet, men jag vet exakt vad du håller på med.


Fråga inte om rubriken, den personen det är menat till förstår nog det. :) Extremt deprimerande dag idag. Hejhej emo tider! Har egentligen inget att skriva utan gör det bara för att det är tråkigt.
Idag hade vi skrinning, just got to love it. Faaast jag kan ju inte skrinna.. Iallafall så ska jag in till stan imorn kväll och kolla läget lite, det är någon julsak där. :)
Har väl egentligen inte mycket mer att skriva nu..



Älskar dej ♥


När allt är perfekt, så ska det alltid vara något som förstör det perfekta..

Du har antagligen även glömt det. Bryr du dej ens?

Secrets - One Republic





Why can't you look at me and tell me what's wrong?

Helt okej dag idag, bortsett från att jag verkligen inte har något att göra ikväll.. Efter skolan så for jag in till stan med Jassa och Köpte present till Markuuus.
Kollade just på en film med mamma och pappa som hette Späck, den va väl lite konstig och inte så speciellt bra, men den duger om man har tråkigt haha.
Imogon är det ju förresten dagsverk, ser faktisk framemot det lite och dessutom så börjar jag jobba först halv elva. ;) Sen vid tre så slutar jag och så far jag hem direkt och fixar mej och sen blir det dansuppvisning!
Men nu har jag väl inte mycket mer att skriva. :)


Be proud of yourself and stand for what you belive in.

Dagen har gått helt otroligt långsamt! Kan bero på att jag inte har fått fara någon stans idag på grund av att jag måste stanna hemma och städa enlit mina kära föräldrar... Men duktig känner jag mej, har lärt mej hur man hanterar tvättmaskinen! Dock det blev inte stan idag men far på torsdag och köper present istället.
Men nu ska jag sluta skriva och börja dra mej mot Marcus. :)


Me and Jasmine i somras! ;)

Mondayy.

Dagen har väl varit helt okej, ganska tråkig. Dock måste jag bara påpeka att vår vikarie är sjukt snygg omnomnom!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker få lite ork till att gå igenom kläderna i garderoben och slänga sånt jag inte går med längre. Imorgon så ska jag in till stan med Jassa och köpa present åt Markuuus som fyller år snart.
Har väl egentligen inte så mycket att skriva om, hade bara tråkigt så jag måsta skriva något här haha.


I won't waste my precious time on you.

Igår var jag till Sverige, det var niceyy. Råkade shoppa upp alla mina pengar, så nu är jag fattig haha. Men jag är ganska nöjd med kläderna faktiskt. Vi kom hem vid elva tiden och var helt slut haha! Sov hos Marcus och for hem vid ett. Efter det har jag bara suttit hemma och tagit lugnt, skööönt! Tänkte även lägga upp bilder på vad jag köpte eftersom Jassa har tjatat på mej att jag ska göra det hela dagen haha. ;)








risig chey.

Köpte även örhängen, underkläder och lite andra småsaker. :)



Vissa personer försöker verkligen men det finns alltid undatag.

Skolan idag var faktiskt helt okej och svenska provet gick faktiskt riktigt bra (tror jag).
Fick ut biologi provet idag och jag fick en 8, fatta hur glad jag är! jag trodde det gick jätte dåligt och dessutom fick jag även 9 i religions provet!
Iallafall så har det förvandlats till antarktis ute, trapphusdörren hade nästan snöat fast när jag kom hem.. Nåja, har en känsla av att morgondagen inte blir så jätte rolig, först doktorn, sen prov som jag inte kan ett skit av. Men ska väl iallafall försöka få nogorlunda bra på det så jag ska sätta mej i sängen och plugga nu!


Söndag

Fyfan vilken lam helg säger jag bara. Är på dåligt humör och har lust att slå någon.
Imorse vaknade jag vid halv tio, sen vid elva så fick vi gäster. Annars har jag inte gjort någonting idag heller, lika jävla lamt som igår. Hoppas nästa helg blir bättre iallafall!


Jag orkar inte längre, det är ditt jävla val.

Fyfan asså...

... jag får snart något jävla psykutbrott, det finns ju inget att göra! Vafan, inte tänker jag gå och lägga mej åtta på lördag iallafall! Ah, jag vill göra något bara, vad som helst. Orkar egentligen inte se på film men jag antar att jag är illa tvungen för det finns ju inget annat att göra... Efter det så får jag väl läsa bok tills någon gång inatt när jag somnar... Kul liv jag har och jag är så positiv idag! :)

Seg lördag

Den här dagen har varit så otroligt seg hittills! Sov på uncan igår och fyfan vad läskig spökvandringen var, började gråta så jävla mycket haha, måsta avbryta efter halva för att jag var så rädd! Sen såg vi också på 3/4 (?) skräckfilmer och så somnade vi vid 6/7-tiden och steg upp 9, sen for vi hem vid 10-tiden.
Efter att jag hade kommit hem därfrån så har det inte hänt någonting! Känns som att det är söndag idag...
Nästa helg kommer iallafall bli riktigt bra för på lördagen så far jag, Jassa och Denice till täby med tvärsan!
Jaja, nu ska jag inte hålla er kvar på mitt "intressanta" inlägg längre! :)


Even the best fall down sometimes.

Taggar till övernattningen på uncan ikväll! Kommer vara skit rädd, men kul kommer det bli ändå! ;)
Inatt sov jag bara 6 timmar, så skoldagen gick skit segt, höll på att somna när jag gjorde religionsprovet haha.. Det ända roliga som hände under skoldagen var ju dansen, fast fyihelvete vilken träningsvärk jag har efter styrketräningarna haha! Men nu måste jag ta och packa för Tonja kommer hit åtta! 



Jo jag är snygg. ;)




Borde egentligen plugga på religionen nu, men jag får stress plugga lite före jag far till Marcus och sen inatt och imorgon på morgonen. Kan ju iallafall instuderingfrågorna (inte för att det räcker till godkänt) haha! Imorse så kom Lina hit vid 20 över 8 och så tog vi bussen till uncan och där har vi spenderat dagen. Vi har haft någon sorts friendsutbildning, det var faktiskt ganska roligt! Efter det så började jag och Lina springa från uncan till stan och när vi hade kommit en bra bit så kollade jag på klockan och den var bara två minuter över och bussen skulle gå tio över, så klockan på uncan hade typ gått fem minuter fel så vi hade stressat ihjäl oss haha. Nu sitter jag iallafall här som en rishög och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Men jag antar att jag måste börja plugga lite nu!
Imorgon är det förresten dans! ♥

No one is perfect and everybody makes misstakes...

...always remember that.

RSS 2.0