When you're stuck between two worlds you don't know anything about.

Har väl inte så mycket att säga om dagen, den har väl varit exakt som alla andra dagar. Ska snart börja fixa mej och sen fara till tvärsan.
Imorgon är det äntligen fredag, såå skönt! Hinner inte skriva mera nu, hörs!


I love you, i still do.

Dagen har väl varit helt okej. Fick ut betygen och jag har sänkt mitt medel jätte mycket, kuuul. Iallafall så hade vi spinning idag på gymnastiken, jobbigt men roligt! Sen vid fem tiden så for jag till gymmet med Jassa. Har hemsk träningsvärk nu, usch!
Men nu ska jag se några avsnitt pretty little liars och sen sova! :)


They say that every story has an end, but in life this is only the beginning

Gårdagen var rolig! Vid 10 så for jag till gymmet med Amanda och Tara och sen direkt efter det var jag barnvakt, underbart söt unge hihi. Vid sju for jag till tvärsan och sen så sov jag hos Amanda. :)
Idag har jag väl chillat, varit med Frida och Dessie och nu ligger jag här på mage och väntar på att pretty little liars ska ladda klart, första gången på två veckor jag ligger på mage utan att det tar ont i naveln, helt sjuuukt skön känsla haha! Hörs. :)


Ett minne att glömma, men ändå värt att älska, och ett jag måste förlåta.

Har varit världens konstigaste vecka kan jag påstå! Idag efter skolan så for jag till stan med Bim och Jassa, var roligt, har inte varit med dom på ett tag nu. :) Kom just hem från tvärsan, har jobbat ikväll. Och imorgon måste jag stiga upp redan halv nio, inte okej! Iallafall så ska jag då först till gymmet och sen direkt efter ska jag vara barnvakt till ungefär sju/åtta och sen far jag väl till tvärsan en liten stund efter att jag varit barnvakt. :)
Men nu tror jag att jag ska se på greys anatomy, hörs!



Besvikelsen som uppstår när...

... man har tappat bort fjärrkontrollen och de manuala knapparna på tvn är sönder och det är final avsnitt av topmodel! ): Iallafall så började dagen med världens sämsta humör, tror inte jag varit så här irriterad på folk tidigare, usch! Men det blev bättre sen när jag kom hem från skolan. Vid halv fem träffade jag Dessie på stan och sen gick vi till hennes pappa och chillade med hennes lillebror, hihi sötis han är! Kom just hem och upptäckte att vi hade som läxa i svenskan att typ "redovisa" en film vi skulle se, men såklaaart hade jag glömt det och jag orkar inte sätta på någon film nu för jag vill se på topmodel (om jag får på tvn) och efter det sooova, haha. Men nu ska jag på fjärrkontrolljakt, hörs!


Du tappade något, fisken!

Dagen har varit riktigt trevlig! Vid halv tre for jag till stan och träffade Dessie och Pontus, hade en rolig pratstund. Sen for jag och Dessie hem till henne och lagade super god middag och gjorde det vi är bäst på, äta! Kollade på A cinderella story, aaw den är bara för söt haha. Nu sitter jag här och äter igen haha och ska snart se på någon film på 3an som börjar tio.


The things you know you can't get is the things you want

Vaknade förvånansvärt tidigt idag, redan vid 10. Satte mej framför tvn och chillade. Nu ska jag äta och sen fixa mej och träffa Dessie, idag åker solbrillorna på!


söööta!

When you love someone but it goes to waste

Helgen har varit nääjs. I fredags så var jag till Dessie på middag och sen sov jag hos henne den natten. Och idag har jag väl inte direkt gjort något speciellt, chillat, varit till tvärsan. Nu sitter jag och kollar på någon random film på tvn, sketet, funderar på att sova snart istället. Hörs!


When the one you used to love starts to become the one you hate

Dagen har varit riktigt chill och vi fick god mat på hkn för en gångs skull, börjar gilla vår nya hk lärare! Efter skolan for jag till stan med Dessie, Sarah och Tara. Ikväll har jag bara varit hemma och kollat på gg eftersom jag inte fått gå ut. Har väl egentligen inte mer att skriva men kände för att skriva något iallafall. :)


Onsdag

Ganska vanlig och tråkig dag idag, fast väldigt händelserik ändå. Ska väl snart börja dra mej mot sängen, är helt sjukt trött, kanske första bra sömen på ett tag nu haha? Idag efter skolan så for jag till stan med Dessie och Shakila, fixade tid till att ta hål i naveln, blir imorgon direkt efter skolan, näääjs. När jag kom hem från stan så for jag till avancia på bodyjam med Tara och Jassa, det var faktiskt riktigt roligt, kör på det nästa onsdag igen! Efter det blev det en låång dusch och sen gg. Men nu ska jag väl se på några avsnitt till och sen sova, hörs!


Så jävla sur så jag skulle kunna skjuta någon nu. :)

Dagen började väl bra, sov hos Dessie med Becca förra natten, näjs. Imorse när vi vaknade så fixade vi oss, så for Becca och jag och Dessie for och handlade mat och lagade italienskt hihi. Sen färgade vi hennes hår och efter det for vi till stan och mötte Condrad, Tommy och Viktor var väl med en stund. Sen ikväll for jag till tvärsan och chillade där.
Det där var väl en sammanfattning av min dag. :)
Just nu är humöret verkligen inte på topp, men ska väl se på lite gg och sen bädda ner mej i sängen, later!


Jag längtar till sommaren fruktansvärt mycket!

.

Jag känner ännu din varma andedräkt på min panna, dina läppar mot som trycks mot min tinning.

Jag kan ännu känna dina fingrar vandra över min kropp

min kind

det kittlar, du ler.

Du berusar mej med dina skrattgropar, jag vill inte vara någon annanstans.

Du trycker din kropp mot min, du flätar in dina fingrar med mina, jag får inte nog av dej.

När jag åter andas, vill jag inte gå mera, aldrig någonsin.


Torsdag

Just nu sitter jag och chillar grillen med Jassa, har just käkat lite nudlar. /care
Snart ska vi väl börja dra oss mot tvärsan, borde egentligen plugga på engelska provet men jag orkar inte. Förreseten tror jag att jag för första gången i mitt liv fick underkänt i ett prov idag hahahha, nåja, hoppas på godkänt kan jag ju alltis göra iallafall. :)
Funderar förresten starkt på att färga håret rött, tror jag kör på det! Problemet blir väl att övertala mamma och pappa men det fixar sej. :)


I just don't want to miss you right now.

Dagarna flyter väl på som vanligt, bara lite onödigt långsamt. Dagen var väl som dom flesta, hade handboll på gymnastiken, sög anus. Men kvällen blir väl bättre iallafall, ska till avancia med Tara och Jassa på bodyjam, blir säkert roligt. :)
Har väl inte direkt mer att skriva, hörs!



RSS 2.0