sista maj

Åh livet är så underbart just nu, svävar på höga moln! Vi har ju volleyboll turnering imorgon och träningen med Pia gick jättebra, fick äntligen till min bagger hihi. Ikväll ska jag och Bim kolla på korp, blir nog riktigt trevlans. Nu ska jag börja förbereda lite kläder för temat på volleyn imorgon, vi hörs!


hajhaaj

Har äntligen fått dvd-spelaren på g nu, dock gick de sista dh avsnitten jag hade kvar slut direkt... Meen det är bara att köra på nästa säsong det! Iallafall har min dag varit bra, lite småseg men vi gör ju ändå inget speciellt i skolan, bara kollar på film. Idag var vi ju även till sjökvarteret och kollade in albanus, vi åker ju ut till föglö med den nästa vecka. Må Gud vara med mig, kommer bli så sjösjuk, bara tanken av resan gör mig sjösjuk. Men det går säkert bra. Nu ska jag slå på sista avsnittet dh, sen blir det väl sängen såsmåningom, är så trött! Godnatt!


sunny sunday

Åh vilken härlig dag! Kom hem först vid tre igår så jag sov ända till klockan tolv idag. Sen vid två kom Jassa hit, vi satt ute och stekte. Helt sjukt vad varmt det är på terassen, men inte ska man klaga! Efter ett tag gick vi till tombos och köpte bollglass och sen gick vi till lillaholmen och solade, invigit strandhäng: check! Sen gick vi runt lite genom stan och vidare hemåt. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hjälpa mig packa upp alla lådor. Har endast lyckats få bort kläderna från golvet, så nu är ju "bara" lådorna kvar.


tjugofemte maj

Det har varit en riktigt bra dag idag! Efter skolan for jag till stan med Dessie och Sarah, vi fikade och njöt av det fina vädret. Sen fick jag skynda hem och byta om och sen for vi till Niska, gott. Sen träffade vi massa andra och var med dom och det har varit en riktigt trevlig kväll!
Förhoppningsvis är det sol imorgon, jag är så sugen på att fara till stranden, men de har lovat regn... Men hoppas på det bästa!
Nu ska jag slå på ett avsnitt dh och chilla, vi hörs!


Dessies bilder från idag!

Ny lägenhet, check

Nu har vi äntligen flyttat! Dock är hela mitt rum en enorm röra och jag har väldigt svårt att hitta kläder eftersom att allt ligger i en stor hög... Kom just hem från dansuppvisning på ifk matchen, det gick nog helt bra, de uppvisningarna är alltid roligast eftersom det är så stort utrymme att dansa på och så stor publik.
Nu ska jag börja sy upp min långklänning, ska använda den imorgon när jag, Sarah, Dessie och Sofia ska till Niska och äta! Dock måste jag ju sy upp den för hand eftersom att det är så känsligt tyg, fml.


årets första dopp

Vann pappa tredje året i rad nu, härlig känsla och dessutom var det inte så kallt i vattnet som jag hade förväntat mig. Det var även skit varmt ute på gymnastiken, alla spelade rugby i shorts och sportbh bara och tror dessutom jag fick liiite färg på maggin! Efter skolan for jag till stan med Bim och Jassa, hämtade ut nya linserna, äntligen så som jag längtat! Nu är jag tvungen att packa mer lådor till flytten, så tråkigt och orkar inte..



tjugonde maj

Wiiih snart är det juni ju och det börjar verkligen kännas av, det blir bara varmare och varmare! Idag har jag varit nya lägenheten med mamma och pappa, bestämde mig för att ta det största rummet ändå fast jag inte skulle ha det från början, men det hade så härliga tapeter. Det bästa är ju iallafall att jag får två rum! Bara för att jag inte får plats med allt i ett rum, så najs! På tisdag börjar vi flytta in sakerna i lägenheten hihi.
Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag, kollat in två lipis filmer och nu ska jag väl försöka packa upp från Frankrike, orkar verkligen inte - hatar att packa upp haha...


home sweet home

Nu är jag tryggt hemma! Trodde verkligen inte att jag skulle få komma hem så som chauffören körde till flyget, helt sjuukt. Paris har vart UNDERBART!!!! Ska absolut åka dit igen, alla tevliga människor och fina smågator, sevärdigheter, ALLT! Och man fick verkligen bekräftelse om att man var vacker haha, ganska kul ändå. Men lite äckligt när gamla äckliga gubbar kom och sa det, fy..
Har även köpt massa fina kläder och souvenirer, är super nöjd!
Kort sagt: en superbra resa med underbara vänner!


Bonjour mes amis!

Sitter pa hostelets data igen, idag har jag verkligen betraffat mig sjav haha, vilken bitch jag ar! Det kom nagra tjejer i hissen och drygade och sen nar vi traffa de igen sa var jag sa arg sa drygade jag som fan tilbaka, har lite skuldkanslor just nu haha, men skit samma. Idag har det varit jatte regnigt, men jatte mysigt var det faktiskt och imorgon har de lovat battre! Ska nog ga upp till rummet nu snart eftersom vi har lang dag med mycket sevardigheter framfor oss igen, godnatt!
Bisous! ♥

Paris - le premier jour

Forsta dagen i Paris har varit grym! Vi har varit till Sacre Coeur, en stor kyrka. Men jag och nagra till fick inte komma in for vi hade shorts hehee... Sen gick vi runt pa massa smagator, jatte mysigt! Efter det for vi till Mouline la rouge och sen at vi crepes, gott!!! Nu sitter vi pa hostelets dator och surfar runt / Patricia_c00l, dock gar det inte att komma in pa facebook for mig... :( Men vi far horas, hejda!

Paris - here I come!

Nu startar jag till terminalen alldeles just, ska bli så jäkla roligt! Ha det riktigt underbart på Åland kära vänner, det kommer jag ha i Paris iallafall! ;)



en dag kvar!

Shit imorgon åker vii! Vill bara att den här dagen ska gå över nuuu så det blir imorgon hihi. Men den här dagen blir säkert riktigt bra också, vid ett kommer en från köp och sälj hit och köper lite av mig och efter det ska jag och jassa till affären och köpa hårfärg till mig, äntligen ska utväxten bort! Köper nog en lite mörkare färg, är jätte sugen på det, men är dock nervös ifall det blir svart... Vill ha typ liknande färg som Sophia Bush!
Sen ikväll är det ju också dansuppvisning, men nu ska jag äta något frukost liknande, vi hörs.


elfte maj

Dagen har varit riktigt bra. Det bästa som hänt idag är nog att jag fick se engelska provet vi hade för någon vecka sen och jag fick 10a och så säger han att jag kanske får 10a på betyget, helt sjukt vad glad jag är!
Kvällens planer är oklara, men något roligt har jag lust att göra iallafall. Nu ska jag draoo till affären med mamma, later!


Arkivbild

three more days to go

Snart Pariiiis, helt sick! Vill bara att de här dagarna ska gå så snabbt så möjligt så vi kan åka nuuu! Har även lyckats bra med packningen, har fem kilo över till.. shopping hehe.
Kom hem för inte så länge sen, har cruisat på stan med Jassa och kollat på modeshow. Nu njuter jag av läxfriheten och provfriheten, hääärla. Nu ska jag laga oboy och macka och slå på ett avsnitt dh, vi hörs!



nionde maj

Tar en paus från historia pluggandet nu, går faktiskt förvånansvärt bra att plugga idag. Känner mig på topp, matteprovet gick nog också riktigt bra, förutom sista uppgiften som sket sig helt och det slutade med ett stort frågetecken istället.. Imorgon är det ju sista provet för min del, helt sjukt vad skönt! Sen efter skolan måste jag in till stan och beställa nya linser, sen på kvällen kanske jag ska och kolla på modevisning, men är inte helt säker än. Nu ska jag börja småpacka lite för Paris, wihiihih!


Fräsch och nyduschad!

Great dancers aren't great because of their technique; they are great beacuase of their passion

Kom just ur duschen efter dagens danspass - precis lika roligt som vanligt! Skrev geografi prov idag som gick bajs. Men nu är det endast två prov kvar, sen är allt slut! Har matte imorgon och historia på torsdag, tror båda kommer gå helt okej. Sen på söndag bär det av mot Sverige och sen på måndag Paris! Endast fem dagar kvar, sjukt!
Men nu måste jag göra matteläxor(na), later.


sjätte maj

Hej! Kom hem för inte så länge sen från åmi:s dansuppvisning, alla var så duktiga. Nu är jag jätte trött, ska äta, kolla ett avsnitt dh och sen blir det sängen för mig!


tredje maj

Skolavslutningsklänningen kom idag, den är jättefin, över förväntningarna! Är super nöjd! Kom just hem från modevisningsövningen, som kommer bli veryyy fun, massa olika outfits. Sen efter modevisningen ska jag till tvärsan på övernattning med tjejgruppen, blir säkert bra det med. Nu ska jag plugga lite fysik och sen belöna mig med ett avsnitt dh!


Bilden ger inte klänningen mycket rättvisa, men jättefin i verkligeheten!

happyyy

Idag är jag på riktigt bra humör! Imorse var det lite så där, men det har helt blåst bort. Ikväll har jag varit i skolan och sålt mockarutor och kaffe på föreläsning med franska gruppen, pengarpengar, mera pengar och snart är vi uppe i summan. Har även funderat mycket på packningen, want to kill myself. Vi får ha 10 kg i handbagage och 1 dl vätska, gäller att packa smart, vilket inte är min starka sida...
Imorgon har jag engelska prov och kan det faktiskt riktigt bra, det är lätt, men fysiken däremot..! Har pluggat på den som en dåre idag och imorgon hinner jag inte plugga så mycket för klockan fem ska jag in till stan och pröva kläder till modevisningen på fredag och efter det har vi genrep och massa, så det kommer nog ta länge. Men det ska bli kul!
Nu ska jag nog krypa under täcket och fortsätta plugga, vi hörs!


Jag och Tonja före uppvisningen i tisdags!

1 maj

Vad allt är härligt nu, blommorna på marken, löv på träden, fåglarna, jaa.. allt! Känner att sommaren kryper fram nu snart, åt även första bollglassen idag! Klockan ett hade vi dansuppvisning, det kunde ha gått bättre, men bättre lycka nästa gång.
Gårdagen var riktigt bra tycker jag. Den började liiite segt, men sen kom den igång, träffade även massa nya människor! Dock har jag jätteont i fötterna idag över att ha gått så mycket fram och tillbaka.
Nu måste jag plugga på engelskan, till min hjälp har jag choklad, äntligen får jag äta godis igen!


RSS 2.0