Dag fem: sex män du tycker är väldigt snygga.






Dag fyra: sju saker du tänker på ofta.

- Hur ser jag ut? Vad ska jag ha på mig imorgon?
- Jag är hungrig
- Måste sova/plugga/städa osv
- Framtiden
- Hur kommer mitt liv se ut om 20 år?
- Livet
- Döden

Nu ska jag alldeles just sova, känner hur ögonen bara faller ihop. Min dag har bestått av dans och plugg. Just nu är allt jag kan tänka på förenta nationerna och förhoppningsvis går förhöret bra.. Tänkte förresten passa på att skriva GRATTIS till Tara som fyller år idag!
Men nu hopp i säng och vi hörs!


27 februari

Hej! Hade skidning på gymnastiken idag, gick över mina förväntingar och det var riktigt roligt! Bortsett från tusentals blåmärken på kroppen.. Efter skolan så for jag till stan med Bim för att äta prinsesstårta, vi letade förgäves men hittade ingen så vi fikade på havtorn istället. Direkt efter det for jag på dans, såå skön träning idag!
Kollade just klart på Burlesque och nu ska jag plugga på fysikprovet vi har på torsdag.


Linas bild, påväg för att skida!

Dag tre: åtta sätt att vinna ditt hjärta.





Dag två: nio saker om dig själv.

- Jag hatar att äta med kniv och gaffel för att jag inte kan
- Jag hatar fötter mer än något annat
- Jag har enorm fobi för kryp
- Jag kommer alltid försent till allting för jag tror att jag har mer tid än vad jag egentligen har
- Jag skrattar åt allting hela tiden
- När jag var liten var min dröm att bli brandman eller prinsessa
- Jag älskar tanken av att rymma iväg utan att någon vet vart jag ska
- Jag hatar att le sådär fånigt när man får ett roligt mess men gör det alltid ändå
- Jag har läskigt grym humor

nu kör vi!

Nu far jag på middag till Amanda med tjejerna!

Dag ett: tio saker du vill göra innan du dör

- Lära mig spela gitarr
- Bo utomlands
- Lära mig flyga flygplan
- Hoppa fallskärm
- Jaga ikapp en tornado
- Komma med i Guinness Rekordbok
- Ta mig in backstage på en konsert och hångla med en stor rockstjärna
- Skriva mitt namn över en stjärnas på Hollywood walk of fame
- Medverka i en stor film
- Få något uppkallat efter mig

Just for fun

Dag ett: tio saker du vill göra innan du dör.
Dag två: nio saker om dig själv.
Dag tre: åtta sätt att vinna ditt hjärta.
Dag fyra: sju saker du tänker på ofta.
Dag fem: sex män du tycker är väldigt snygga.
Dag sex: fem saker du gillar att göra.
Dag sju: fyra saker du tycker är tändande.
Dag åtta: tre saker du tycker är avtändande.
Dag nio: två favoritlåtar.
Dag tio: en bekännelse.

vill ha





äntligen hemma!

Nu är jag hemma efter en fartfylld och rolig helg på lemböte. Har sån otrolig sömnbrist just nu.. Barnen var iallafall jätte söta, ville ta med mig alla hem!
Nu sitter jag och dricker te och ska alldeles just kolla på 90210, så vi hörs!


chillax!

Den här dagen har varit riktigt skön, sportlov! ♥ Ikväll har Antonia, Bim och Dessie varit hit, vi tog det lugnt och kollade på Grease. Just nu sitter jag och kollar på 90210, borde egentligen sova men kan inte... Ska nog kolla klart det sista avsnittet och sen tvinga mig till sängs, i hörs!

XD

16 februari

Hej! Har haft helt fullt upp de här senaste dagarna så har knappt alls haft tid till att ta det lugnt. Igår så hade vi gäster här, blev en ganska onyttig kväll med bakelser för min del haha.. Resterande av tiden igår så pluggade jag för fullt, vi hade ju historia prov idag och det gick jättebra! Sen efter skolan var jag på innebandy, det var en jätterolig träning, blev mycket spring när vi var så några där idag.
Imorgon är det finally sportlov! Direkt efter skolan har jag tjejgrupp, vi ska ha ostbricka och kolla på Precious. Sen på kvällen blir det filmmys med tjejerna tror jag. Vi hörs!



lördag

Var just och köpte min efterlängtade helbildsspegel som jag tjatat om i säkert ett år nu, älskar den! Har inte så mycket planer för dagen, men ikväll ska jag på bio med Tara, Sarah och Jassa, kanske någon till, vi ska se nya Mission Imossible.
Förresten läste just en helt sjuk artikel på aftonbladet, fyfan, stackars kille! :( http://www.aftonblabet.se/


9 februari

Hej! Kan ju börja med att provet gick käpprätt åt helvete haha.. Men kanske har tur, vem vet? Idag efter skolan var jag på innebandy, fast vi gjorde inte så mycket ansträngade utan massa övningar från ett papper, men det var kul det med. Nu väntar vi gäster alldeles just och sen blir det tårtaaa, eftersom att min underbara mamma fyller år!
Just nu känns det mesta riktigt bra, blev just 100 euro rikare, 90210 funkar igen, snart är det helg, på lördag jobbar jag och tjänar ihop ännu mer cash och snart är det sportlov!



Riktiga män finns bakom varje hörn, därför skapade Gud jorden rund.

Tar en liten paus från religions pluggandet just nu, eller liten och liten, den har pågått i två timmar nu... Min dag har nog varit riktigt bra, kände mig lite osäker inför engelskan igår när jag pluggade och provet var nog ganska svårt, men kändes ändå som att jag lyckades ganska bra. Fick även ut samhälla förhöret som gick jättebra, fortsätter jag så här så höjer jag!
Efter skolan så var jag in till stan och köpte en ram till mammas present, hoppas hon blir glad! Direkt när jag kom hem så satte jag mig fast klistrad framför religionsboken och kan det faktiskt ganska bra nu, ska bara plugga häftet till nu. Skulle försöka kolla på ett avsnitt 90210 men det funkar ju inte, och det funkade inte igår, vad är det här?! Får bara acceptera läget och göra något annat istället. </3


mmm snygg!

bacon vad är det?

Haha citerat av alexandra, förlåt!
Kom hem från lemböte idag, har varit en riktigt lugn helg, inte ens lektionerna var jobbiga eftersom vi endast satt och diskuterade. Måste förresten berömma mig själv med det här med godisstrejken, klarade mig bra nu i helgen trots att alla åt godis (nog för att det endast gått en vecka men ändå haha!) och vågen visar mycket bättre resultat trots den här korta tiden, förvånansvärt nog. Hur mycket godis åt jag förut? XD Idag så var jag med i processionen i kyrkan (då man går med ljus och kors) och hade haft världens mardröm natten innan om att Jesper brände upp mitt hår, fyy, var något nervös när vi skulle gå kan jag säga!
Har även varit och kollat på hockey med Alexandra idag, helt sjukt vad kallt det var, speciellt när man bara satt stilla där inne.. Efter hockeyn for jag hem till henne en stund och väntade på att mamma skulle hämta mig för det var för kallt att gå hem.
Ikväll kommer Antonia hit, vi ska kolla på Footloose, den verkar vara precis min smak av filmer! Men just nu så står 90210 på schemat, är helt fast i det.


1 februari

Har pluggat samhälla i två och en halvtimme nu, kan det utan och innan. Måste försöka höja i det ämnet, men det klarar jag!
Idag har jag inte gjort något speciellt alls, direkt efter skolan slocknade jag på sängen för någon timme och sen kollade jag senaste oth avsnittet, gud så bra det är! Sen kollade jag på glee, top model och massa andra program på tvn, tjena tv nörd!
Tror jag ska ta tag i de sista religions instuderingsfrågorna och sen läsa lite ur ondskan.


RSS 2.0