.

Fick för mej att måla tidigare idag, den blev väl helt okej. :)

Iris - Goo Goo Dolls


Ett tomt hål i hjärtat som gör så otroligt ont när jag hör den här låten..


vår låt.

.

Du var den personen som gjorde mitt liv ljust. Visst, vi hade våra dåliga stunder, men det är de roliga och underbara minnena med varann som jag alltid kommer minnas. Jag älskar dej med hela mitt hjärta och kommer alltid göra det även fast du inte känner samma sak.. ♥


Söndags-chill!

Idag har jag väl bara chillat och läst ut världens bästa bok! Den hette "Pojken som kallades Det", jätte hemsk men bra bok. Låter som värsta boknörden nu, men det va faktiskt otroligt länge sen jag läste en bok.
Nu ska jag snart fara till Marcus, vi ska bara vara hos honom och ta det lugnt och mysa hihi.
Och på onsdag far jag förresten till Sverige och shoppar, behövs!
Har väl inte mer att skriva nu men kändes att det behövdes lite uppdatering. ;)

Glad alla ♥-ans dag!

Min kväll kommer väl spenderas med Marcus hihi.


Älskar dej! ♥

Söndag

Helgen har varit riktigt chill! Och nästa vecka är det äntligen sportlov och det behövs kan jag säga! Iallafall så sov jag hos Marcus inatt, var jätte mysigt, har saknat honom. :) Fick även en gullig alla hjärtans dag present i förväg av honom hihi. Sen vid fyra idag så gick jag hem från honom och sen dess har jag inte direkt gjort någonting, bara suttit här framför datorn och chillat. Har väl inte direkt mer att berätta, hörs!


Wääääh.

Helgen har varit helt okej, har väl inte direkt hänt något så speciellt. Igår for jag till stan med Dessie och så hyrde vi film och gick hem till mej från stan och sen från mej hem till henne. Vi såg på den äckligaste skräckfilmen, haha usch! Efter det gick vi till tvärsan, kollade på en till film där. Sen så gick jag och Jassa hem till henne och hämtade saker och sen hem till mej och så sov hon här. :)
Idag har jag bara chillat, borde egentligen plugga på kemi provet, men har jag gjort det än? Nä.. Fast jag kanske stannar hemma från skolan imorgon för jag mår inte så bra just nu och då missar jag provet, men jag får sii hur jag mår imorgon. Men nu ska jag väl börja läsa lite på kemin. Later!


Sexy bitches!

Fuck biologi...

Har prov imorgon och borde egentligen sitta och plugga nu, men jag har verkligen ingen lust till det! Sen har vi ju även kemi prov på måndag, typ 40 sidor långt så det ser ut som att min helg kommer att bestå av pluggande... Bara skjut mej tack? :(

RSS 2.0