pruppen ♥








30.07.2011

Sista rockoffkvällen ikväll, tagga!


Tävlinggg

Jag är med i en tävling på kandylandys blogg om att vinna ett valfritt plagg från brandsinfashion.  Här är länk till tävlingen.

Kör på de tidigrare Christian Louboutin skorna hähä.

tooorsdag

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg här innan jag går och sover. Är helt sjukt trött och mina fötter värker efter att jag har jobbat... Jobbar på papis jobb nu ända till lördag, alla är så trevliga där! Det ända negativa är att jag jobbar på kvällen och inte hinner se så mycket av sjödagarna, men det är bra ändå. Känner dock att en mini förkyldning är på gång, var ju ganska kallt ikväll, usssch! Har inte några speciella planer för imorgon förutom att sova lääänge.
Godnatt!







Lite bilder från konfirmationen :)


13.07.11

Klockan är snart halv två och jag vågar inte gå och sova hahah... Såg filmen piraya tidigare idag, usssssch. Har haft en liten filmkväll ikväll eftersom jag känner mej lite på början till sjuk, så det var bäst att stanna hemma ikväll. Men imorgon klockan halv 11 ska jag till optikern på linsprovning, näjs, sen ska jag kanske vara med Jassa en stund. :) Men vi hörs!


piercingsss














Man blir lite sugen hihi...

Tävling

Jag är med och tävlar på kandylandy om ett par valfria converse från Brandsinfasion. Jag valde dessa.



snaart!

Snartsnartsnart är det konfirmation, på lördag! Är så himla nervös för att sjunga i kyrkan, men det går säkert bra får jag hoppas. Lemböte var förresten grymt, hade så roligt där, verkligen! Fast skönt att komma hem och mysa med pippi gulle, men ändå ledsamt att fara därifrån.
Idag var jag till stan med Bim och Jassa, hittade en snygg tröja också. Sen så storstädade jag när jag kom hem eftersom Viveca, mommo och moffa kommer hit imorgon! Ikväll har jag chillat grillen med Bim, var lite överallt.
Imorgon måste jag även in till stan igen en snabbis eftersom jag måste köpa bakteriedödande medel, när jag har fått en mini infektion igen, har en enorm böld på min navel, det är snyggt! Lär inte visa magen på ett tag... Men ska väl ta sov snart, vi hörs!




RSS 2.0