Nuu gym med Tara →

Nu far jag till gymmet med Tara, sen så kommer Jassa hit ikväll, hörs!


Söndag

Har haft en riktigt lugn och skön söndag, bara suttit hemma, umgåtts lite med päronen, kollat på film. Såg red riding hood idag som faktiskt ganska bra, sen har jag mest kollat på o.c. Min vecka nu består väl av att jag är ledig imorn, från tisdag till onsdag är jag på hajk och sen så är jag ledig resten av veckan, skönt! Har egentligen inget mer att dela med mej av nu. :)


Ny klippt!


Är faktiskt ganska nöjd med håret, hade förväntat mej att det skulle bli kortare, men är ändå nöjd. :)

Should I give up or should I just keep chasing pavements

Imorgon om jag får tid så klipper jag håret kort, axellångt! Så bajbaj långa slitna hår!


Skön kille!


så söööt haha!

Mellan år 1990 och 1992 döptes inga pojkar i Sverige till Bert.


ögongodis till 110 % !

Sitter just nu och kollar på pirates of the carribean, tror jag är kääär i Johnny Depp, så jääävla snygg!




taggar hockey!

Just nu väntar jag på att hockey finalen ska börja, faktiskt svårt att säga vem som ska vinna, men hejar på finland! Var ju till sverige igår och fick med mej massa fina saker hem och är jätte nöjd! Köpte en byxdress till skolavslutningen, konfirmationsklänning, tröjor, bikini, skor (som jag är kär i) och lite till. Hade iallafall en jätte rolig resa, tack!


konfirmationsklänningen

skorna ♥

tagga sverige imorgon!


Nu ska vi ta sov, later bro's!

07052011

Kvällen har varit helt okej, bortsett från alla myror.. Just nu sitter jag och kollar på någon film på 3an och håller på att somna. Imorgon någongång på morgonen så far jag till avancia och solar med Bea och annars så lär väl resten av dagen bestå av pluggande, alltid lika roligt! Men nu har jag inte mer att skriva, pusss!


Paranomal activity 2 tokyo night

Såg just den här filmen med Bea, mycket bättre än de amerikanska paranomal activity!

Lööördag

Fyfan vad skönt med helg! Igår var jag på Mathias och Scotts bröllop på stenkrossen, men blev så kallt så vi gick till select sen istället. Sen så kom Bea hit och sov hääär. Nu ska vi snart börja gå mot Bea och sola lite och sen ska vi kolla på japanska paranomal activity, cya!


hihi pippi sötnos.

Lipis video

Tror inte jag lipat så här mycket på länge ):

Put a smile on your lips, be happy, live your life without any worries.

Fyfan vad skönt med sovmorgon imorgon, börjar först nio och samma sak på torsdag, häärla! Just nu sitter jag och fyller på min spotifylista med lite bra låtar och dricker oboy, omnom. Idag hade vi geografiprov, som jag egentligen skulle behövt få bra i men det gick ju inte direkt så bra, får helt enkelt hoppas på det bästa.
Förresten så satt jag just och tänkte lite på vad jag ska göra efter nian, har absolut ingen aning. Eller jo, skulle vara häftigt att vara kosmetolog, inreda rum, designer, jag vet iallafall att jag vill jobba med något kreativt, men det är inte så jätte lätt att lyckas inom det. Jag vet faktiskt inte, men jag har ju ganska länge kvar att tänka fortfarande. Men nu ska jag iallafall snart börja gå och sova, godnatt!


RSS 2.0