29 augusti

Satt just och kämpade med att få upp länken om externa kurser till skolan, men datorn vägrade samarbeta så jag gav upp. Dagen har väl varit helt okej, har varit så otroligt trött! Det har blivit många korta nätter de senaste dagarna så inatt ska jag släcka tidigt.
Förövrigt så längtar jag till helgen! På fredag så är det kräftskiva med tjejerna och sen lite senare på kvällen så far jag och Sarah ut till lemböte, ska bli så skönt. Älskar lemböte! På söndag när jag kommer hem så blir det stenhård läsning för min del, ska ha läst klart boken nästa vecka och har 300 sidor kvar, känns tryggt.
 

mys

Har varit en riktigt skön och bra dag idag. Var och lunchade med Bim och Alexandra på Park, så himla gott! For och köpte grönsker och sånt och laddade upp för grönsaksdipp och dh. Sen vid åtta for jag till Sarah och var där med tjejerna och myste, åt tårta och drack te. Nu är jag beredd för att gå mot sängen och sova, behövligt efter den här veckan!
 

23 augusti

Har haft världens längsta dag idag! Var hemma först vid halv sex för att vi hade svenska grammtik prov, hoppas verkligen att jag får godkänt... Nu ska jag snart läsa på spanskan och sen ska jag kanske och fika med några tjejer, mys! Äntligen kan jag vara social för åtminstone en kväll!
 
 
På starbucks i Paris, vill tillbaka!

wonderful

Hade en jättebra kväll igår, hade uppvisning först och sen for jag med några danstjejer och grillade, mysigt! Efter det så var kvällen ganska annorlunda, men kul hade jag! Nu ska jag till stan och träffa Bim, känns som att jag inte har varit med henne på evigheters evigheter!
 
 

long time ago!

Det var ett bra tag sen jag skrev sist! Har haft helt fullt upp, först var det ju lemböte, sen var det rockoff och sen for jag till Finland. Kom hem i förrgår, skönt. Men har haft det riktigt bra i Finland!
Kom just hem från Tara, har varit där med några tjejer och bara myst och haft roligt. Dom är nog härliga dom! Snart är det väl dags att ta natten, har inte sovit så bra de senaste nätterna så hoppas på att få sova ordentligt inatt.
 
Lemböte                                                                Rockoff
Rockoff                                                                 Finland, va barnvakt åt denna sötis
Mys hos kusinen efter en lång shoppingdag!            Konstens natt i Vasa
Hade tur och hittade dessa darlings på vägen hem!

RSS 2.0