snart är ni mina ♥


24 november

Vaknade ovanligt sent idag för att vara jag. Har kollar runt lite på vinterskor, ska få beställa till julklapp, men det är så svårt att hitta några bra... Ska på workshop kl två, ska bli riktigt kul, det var det igår iallafall! Sen kanske jag far till gymmet en sväng, får se om tiden räcker till! Och ikväll ska jag vara med de bästa. ♥
 

21 november

Helt sjukt att det är lilla jul snart! Älskar julen så himla mycket, har suttit och taggat mig själv inför jul genom att lyssnat på massa julsånger och burit upp julpyntet. Idag har jag hunnit med massor, har varit i skolan, varit och gymmat och på spinning, städat rummet, pluggat, massor..! Har suttit ett bra tag nu och catchat upp med grey's och efter det här avsnittet blir det nog sängen för min del. Har sovmorgon imorgon, börjar först 10! ♥
 
 

hurtigbulle

Kom just hem från sista träningen för idag, kan inte beskriva känslan! Har skrivit två prov under provperioden nu, franska igår som faktiskt gick ganska bra och imorse matte, som jag kanke inte ens behöver berätta hur gick... Nu har jag endast spanska och historia kvar. Har sån megastor ångest över historian... Nu ska jag lära mig typ 50 låtar till musiken imorgon, vi hörs, puss!
 
Tredje gången jag spontanklipper lugg igen...

söndag, ljuva söndag

Älskar söndagar, så skönt att bara kunna ta det hur lugnt som helst denna dag! Har verkligen fastnat för morgon programmen på tvn, älskar dom! Planerna för dagen är att catcha upp med grey's, har inte hunnit se någonting nu i veckan för att jag har varit så upptagen, och sen såklart äta godis!
 

tjejmys

Ska snart fara och träffa tjejerna, har saknat dom alla! ♥ Får se vad denna helg har att erbjuda, för första gången på väldigt länge som jag inte har en planerad helg. Iallafall har det varit en riktigt bra dag hittills, inte speciellt jobbiga lektioner. T.o.m historian var rolig otroligt nog! Men nu ska jag börja fixa mig och sen gå till bussen, puss!
 

Nov. 05, 2012

Hej! Prövar på att mobilblogga för
första gången nu hihi. Ikväll var jag med på dans lektionen, var lite ringrostig pga hostan, men nu får jag äntligen börja träna igen!! Sitter just nu och kollar på snobben och tar det riktigt lugnt, hade helt glömt bort hur grymt bra det är! Ska göra spanskan snart och sen blir det tidigt i sängen för min del.




RSS 2.0