believe you can and you are halfway there

Dagen har mest varit som vanligt. Har jättetung period i skolan nu, har nog aldrig behövt provperiod lika mycket som nu och sen är det äntligen ny period och sportlov.Efter skolan idag sprang jag runt på stan och letade sommarjobb, hoppas jag får nåt! Sen har jag även varit till gymmet ikväll, ååh längtar tills jag klarar målet! Ska iallafall dra mig mot sängen nu, godnatt!
 
 

14 januari

Kom hem först vid åtta ikväll, har haft en riktigt full dag. Direkt efter skolan for jag på dansträning och efter det for jag på spinning med Jassa, hoppas det känns imorgon! Har just skickat in lite sommarjobbs ansökningar, hoppashoppashoppas. Skulle sitta fint med lite pengar i sommar. Nu ska jag göra lite läxor, sen blir det sängen. Godnatt!
 

åttonde januari

Började morgonen med styrketräning på gymnastiken och sen har väl dagen rullat på. Ikväll var jag på en kostföreläsning, jättebra. Efter det for jag till avancia med Jassa. Ska även till avancia imorgon på spinning, det börjar ta sig nu alltså! Nu ska jag börja förbereda engelska uppsatsen vi ska skriva imorgon, wish me luck. Puss
 
 

RSS 2.0