totally chill

Om jag ska beskriva min dag med få ord så blir det nog otroligt lugn! Var ganska lugnt i klassen hela dagen eftersom vi inte var så många idag. Efter skolan så for jag till stan med Jassa och när jag kom hem så kollade jag på oth och nu har jag just kollat på en bra film med pappa och sen är det ju även idol nu (André♥), lär ju få fyrkantiga ögon efter den här dagen haha.. Imorgon går vi 9-4 i skolan för det är någon föreläsning (?) 3-4 och sen direkt efter det ska jag in till stan och pröva kläder till modevsingen, sen på kvällen så är det dansövning inför open by night och på lördag är det workshop med Jennie från Bounce, är så lycklig! Något jag inte är lika lycklig över är finska provet nästa vecka.. Men det löser sig senare haha. :)


25 september

Igår så for jag in till stan med mamma och pappa, köpte skor, en tunika och en t-shirt. Sen så for vi ut och åt, namnam! Idag har jag bara chillat och så ser min plan även ut för resten av kvällen. Kollade just klart oth säsong 3 så nu ska jag fortsätta på säsong 4.


Bild på skorna!

Dans-alandica

Började dagen med "välj sjön" från åtta till ett, det roligaste var nog när jag somnade under någon sorts undervisning om sjön haha! Efter det så stannade jag på stan en timme och sen var det ju workshop, så himla roligt! Direkt efter blev det snabbt hem och fixa håret och sminket till dansuppvisningen som vi hade ikväll! Det var riktigt kul faktiskt och dom andra dansarna som vi kolla på var så duktiga!


Facelook för kvällen! Nu ska jag väl ta och försöka reda ut mitt fågelbo på huvudet.


Tisdag

Helt sjukt hur slut jag är nu för tiden, skulle vara så skönt med endast en dag ledigt.. Fick ut provschemat idag, skjuuut mig! Det enda som räddar mina dagar nu är dansen, vad skulle jag vara utan den?
På fredag är det ju skördemarknad och sen så stannar jag på Taras stuga och sover där till lördagen då vi har en till dansuppvisning på skördemarknaden, ska bli så roligt! Nu ska jag snart börja ta tag i läxorna och sen slå på ett avsnitt oth, vi hörs!




måndags sur

Humöret var verkligen inte på topp imorse, men nu är jag go och gla igen! Ikväll har jag varit på dans och sen var jag hos Bim med Jassa, Sofia och Dessie och kollat på idol, så himla fäst vid sådana program! Skyndade mej hem och nu har jag kollat klart ett avsnitt oth och skall alldeles just sova, är så trött, kanske håller på att bli sjuk, är iallafall förkyld igen..


This one's for u and me, living out our dreams.

Kör på en riktig myskväll ikväll, ensam hemma, oth, en varm filt och te. Igår var det kräftskiva hos Jassa med tjejorna, var riktigt roligt! Vi firade amandas födelsedag eftersom hon fyllde år i måndags, Grattis amandaaa!
Åt jätte god mat där, hade trevligt. For till Pi efter det och hemvägen därfrån, oj herregud säger jag bara haha...
Idag har jag inte gjort så mycket, var till godby, fyndade en duktigt snygg kavaj och en väska. Sen åt vi på wirrans, gotttt! Märkte just att Peggy tuggat sönder min laddare, fuuuck.. Men nu ska jag fortsätta kolla oth!


RSS 2.0