29042011

Just nu sitter jag hemma hos Bea och chillar. Ikväll har vi soolat, fått lite till bikini linje hihi, sen har vi även varit barnvakt, jobbat på tvärsan. Förresten najs faceplant man gjorde när vi gick hem, har nog aldrig skrattat så mycket förut hahaha. Nu tänkte jag avsluta detta inlägget med ett litet pay back skämt:
En kväll hade en man och hans hustru en diskussion och kom in på ämnet dödshjälp. Mannen sa att om nått händer mig, låt mig inte ligga med näring från en flaska och stäng av alla apparater som håller mig vid liv. Då reste sig hustrun och stängde av Tv:n ,kopplade ur datorn och hällde ut ölen.
Kvinnor är snabba på att ta livsviktiga beslut!

Only god can judge me.

Tjeeena, mår mycket bättre nu och far nog till skolan imorgon. Just nu så väntar jag på att min älskade mamma ska komma hem med isglass och en film som hon sku hyra till mej hihi. Har väl inte direkt något jätte speciellt att skriva, tänkte bara skriva att jag lever! ;)


sjuuuk

Usch, kände på bussen hem att jag började må illa men trodde bara att det var åksjuka, men nej, nu är jag magsjuk.. Fyfaaan vad det här suger, känner mej så jävla äcklig! ): Nåja, slipper ju iallafall terränglöpningen imorgon på gymnastiken. Nu ska jag sätta mej och kolla på tv tror jag och hoppas jag börjar må bättre...


Make a wish, take a chance, make a change

Just nu sitter jag här med Bea och lyssnar på emd och pratar om hästar. ♥♥ Igår så var jag först med Jassa sen så for vi till mej så kom Tara, Bim, Bea, Stenius, Toffe och Mille till mej och så kollade vi på Mean girls 2, fast den var inte lika bra som 1an. Efter det så for vi till Bea och kollade på Paranomal activity 2 och vid halv ett for jag och Tara hem till henne och så sov jag där. Idag så for jag till stan med Bea, Stenius och Freppi, sen så gick vi till Freppi, skit jobbigt och massa myror och spindlar.. När vi kom dit så låg vi och solade och jag blev lite brun, nääjs! Nu ska vi snart och äta gläääss, peace!


22042011

Tjaaa, sitter just nu hos Bea och lanar och äter liiiite. Ikväll har jag varit med Bea, Dessie, Jassa och Amanda till stan, cruisat med fältarna, nääjs. Imorgon så ska vi väl till stan och byta mitt navelsmycke och sen far vi väl kanske till Freppi en stund och på kvällen ska jag kanske fara och grilla. Puss!


Låt mej bli bruuun igen!





Livet är bara så jäkla underbart just nu!

Fyfan vad skön start på dagen, vaknade vid halv 11. Kom just ur duschen efter ett tufft core pass, men skönt är det nu efteråt! Ska fixa mej lite och sen far jag in till stan. Idag ska jag bara njuta av det härliga vädret och sola och blir brun, hääärla, hörs hörrni!


Påskloov! ♥

Dagen var riktigt chill och talangens vinnare var riktigt grymma haha! ;)
Nu sitter jag här och är helt sjuuukt trött, ska nog snart sova. Imorgon så far jag til avancia med Amanda och Melli tidigt så det är lika bra att sova snart. Sen imorgon så ska jag väl oxå kolla ifall wikströms har öppet, för när jag skulle byta smycke till navlen så var den ju alldeles för kort... Men nog om det, nooow i'm off to bed!


Jag ser allting svart och vitt, alltid något fel.

Fyfan vad skönt med påsklov imorgon och dessutom så går halva skoldagen ut på talangjakten. Under påsklovet ska jag bara ta det riktigt lugnt, grilla, ha kul med massa människor, sooova!
Dagen har varit ganska okej, har bara varit så sjukt trött. Vaknade för ett tag sen och nu ska jag bara chilla och samla krafter tills jag ska vara barnvakt åt tre barn.
Förresten så har jag ny header som Bea fixade åt mej, blev trött på den gamla, svarta så körde på något lite mer fäärgglatt hihi. Men nu ska jag plugga, så vi hörs! ;)


Sunny sunday!

Sov verkligen ut imorse, så skönt. Har suttit ute på balkongen och chillat största delen av dagen när det varit så fint väder! Nu ska jag bara äta lite och sen ska jag ut och gå med Tara, hörs!


170411

Just nu ligger jag i sängen och håller på att somna men tänkte uppdatera här innan jag somnar. Idag var det ju modevisning, var jätte roligt och läskigt! Efter modevisningen så for jag till glassbaren med Bim och Amanda. När jag skulle gå hem sen så orkade jag verkligen inte så jag gick till Bea och var med henne och freppi en stund, fast han for sen. Har jobbat ikväll oxå, var skiiit tråkigt att jobba. ):
Det var lite om min dag, mer har jag inte att berätta, puss.


Yaoyao bré mannen!

Just nu sitter jag och chillar. Kom hem från tvärsan för ett tag sen, var näääjs. Och imorgon är det modevisning, alla borde komma och kolla! Har bara lite ångest över kläderna, men skit samma hahah. Nu ska se på någon film yaooo, later bro's!


12042011

Dagen har varit helt okej, ganska konstig... Iallafall så hade vi vanliga timmar åtta till ett, sen for vi på teater, var faktiskt ganska bra! Efter det så for jag till stan med Bea och Jassa, gick runt och kollade på folk och chillade. Nu ska jag äääta och sen fara till tvärsan, see you there!


Sjuk

Imorse när jag vaknade så kände jag mej inte alls bra och hade feber, ont i nacken, extrem huvudvärk och förkyld, så jag stannade hemma från skolan idag. Skulle egentligen velat fara för vi hade någon tema dag. Iallafall så vaknade jag för en halvtimme sen, skönt att sova! Just nu sitter jag och kollar på days of our lives och nu ska jag gå och laga lite nudlar, puss!


Söndaaag.

Kom hem för ett tag sen. Vid 7 så for jag till glassbaren med Bea och satt där ända tills det stängde och så höll vi på att glömma betala haha. Sen så gick vi till stan, var lite till feta och chillade, sen vid lite över 9 gick vi hem och nu sitter jag här i värmen! pussss.


10.04/-11

Tjenaa! Just nu sitter jag och chillar. Har verkligen varit världens konstigaste dag hittills haha! Iallafall så vid två tiden så var jag barnvakt till två fyraåringar, helt sjukt söta men jobbiga. Efter det for jag och lämnade lite presenter, tappade bort min mobil, körde runt hela stan och letade och hittade den typ mitt på vägen, tur att den inte var påkörd haha! Det var väl min dag hittills, hörs!


Livet leker!

Just nu ligger jag under mitt varma sköna täcke med datorn framför mej, musik och chips, kan inte bli bättre! ;)


Satuuuurday.

Kom just hem från stan, var dit med Bea och Tara, nääjs. Har förresten köpt min älskade plattång idag, love it! Kanske jag också borde berätta att jag färgar håret rött nästan månad! Hade väl inte direkt något speciellt på mitt hjärta utan ville bara skriva något, hörs! ;)



Ungefär den här färgen ska jag satsa på!

Alltså hahahah!







Vet att jag lagt upp videos om den här killen förut men man tröttnar aldrig haha!

Hahhahaha

Alltså jag upptäckte just världens roligaste sak, jag skulle söka på "Gubben i lådan" på spotify och det kommer upp ett resultat och jag lyssnar.. Tror inte jag har skrattat så här mycket på länge haha! Dagen har varit riktigt chill, efter skolan for jag till stan med Melli och Amanda och efter det så for vi till gymmet med Jassa också på core, har ont i rumpan nu! Vid åtta så for jag till tvärsan, det var faktiskt riktigt kul och fick ett jätte fint navelsmycke av Frida, tack! :) Och imorgon skajag äntligen och köpa plattång! Men nu ska jag sluta skriva om ingenting utan snart börja dra mej mot sängen, natti!


hahhahahahahha skön låt!

Måndaag.

For till skolan trots stegringen, det har verkligen inte varit min dag idag! Efter skolan så for jag till stan med Maria och kollade på en ny plattång eftersom min har gått sönder, naaajs. Att jag steg på fel buss när jag sku hem gjorde ju också saken mycket bättre, fast jag kom ju hem ändå.
Skulle egentligen farit till gymmet med Amanda och Tara men fick feber och just nu överväger jag på att stanna hemma imorgon om jag inte mår bättre.
Men nu ska jag äta lite glass och se på tv, puss!



I thought love was black and white.

Igår kväll satt jag uppe länge bara för att jag hade planerat att inte fara till kyrkan utan ha sovmorgon, så jag gick väl och la mej sisådär 4/5, och så väcker mamma mej och säger att jag måste till kyrkan, kuuul. Efter kyrkan for jag hem och sov, kollade på pretty little liars, har snart kommit igenom hela, har bara två avsnitt kvar. :( Iallafall så vet jag inte om jag far till skolan imorgon, känner mej lite konstig.. Men nu tror jag att jag ska gå och lägga mej och hoppas på att mina aggressioner har lagt sej tills imorgon, godnatt!


RSS 2.0