hejjöööö, går de?

Nu är Robin här, han har hjälpt mej att fixa min dator, äntligen! Oth ♥ Har egentligen fysikprov imorgon men tror jag ignorerar det för att kolla på panam istället haha... Men nu ska jag draoo, later bos's!




Lite bilder från gårdagen!


Just my luck

Kom just hem och knäet fungerar typ inte, najs! Jag kan iallafall gå utan problem men ont så tusiken gör det. Har ju iallafall tur i oturen, skulle ha haft cooper test imorgon på gymnastiken så jag lär ju inte missa något iallafall haha.. Mindre bra är att jag har dans som jag inte kan vara med på. :( Iallafall så borde jag egentligen plugga på fysiken, men det är ju så tråkigt. Känner att det här inte är någon bra dag.


En bild på håret, fast färgen syns inte så bra..

Spännande...

Far till frissan nu om en timme, undrar hur det blir.. Vet inte ens till 100 % vilken färg jag vill ha ännu haha :)


Jassas bild från gårdagskvällen :)

Halloween om några dagar

Taggar såå inför halloween! Ska vara utklädd till en tjuv tror jag. Idag efter skolan for jag till tjäna och lämnade lite mer saker vid stången, vi har knappt fått något sålt alls haha... Vid sju tiden ska jag på ssu-möte och sen efter det så tror jag nog att jag far till tvärsan. :)


Helloo this is me and my twin Sven!

Någon vänlig själ som vill hjälpa?

Skulle verkligen behöva hjälp med massa nerladdningar till datorn, skratta om ni vill, men jag suger på allt som har med datorer att göra, kan inte ens ladda ner spotify.. Vill ju också kunna börja kolla på oth igen. :(
Dagen har varit riktigt rolig och biologitimmen var bäst, fick göra massa roliga övningar med synsinnet! Efter skolan så pätade jag och Jassa runt med hennes moppebil, köpte godis namnam och beställde tid till färg och klipp på klippupp. Har aldrig färgat håret där förut, så jag är lite nervös. Ska ju färga håret ännu mörkare, blir det svart tar jag livet av mig. Men det blir säkert bra! Nu ska jag läsa katrina, har 150 sidor kvar och bokrecensionen ska vara inlämnad på måndag, då jag också har fysikprov, så typiskt mej att göra allt i sista stunden heeeh..


Tisdag

Helt vanlig dag idag, har rullat på som vanligt. Efter skolan så for jag till stan med Jassa och Bim en liten stund och efter det for jag direkt på dans, var verkligen skönt men var väldigt stel idag ändå... Nu sitter jag och kollar på top model och snart kommer pojkväns akademin, wohoo!



nizzz

Har varit en riktigt bra födelsedag, har hunnit med mycket idag! Har hunnit pluggat (försöker bara intala mej själv det), dans, kalas och sen kom Jassa och Simon hit på kaffe och tårta efter att de andra gästerna farit och sen for vi ut och pääta med Jassas moppebil! Måste ju även passa på att gratta min underbara vän Jasmine, som jag känt så länge!



Some old pics!

one day left

Wohoo imorgon fyller jag år! Just nu sitter jag och utforskar nya datan lite. Helgen har varit riktigt rolig, lite konstig vid vissa tillfällen också haha... Men mestadels rolig! Borde verkligen öva på biologi provet nu eftersom jag inte alls kommer hinna göra det imorgon, för hela dagen och kvällen kommer bestå av släktkalas och dans, så kanske dags att sätta igång nu?


Osminkad och trött!

awesome

Shit vad bra dag jag har haft idag! Fick 9a på historia provet idag, när jag kom hem hade min dator kommit och min jacka likasååå, how awesome? Är såå glad!


19.10/-11

Har varit så otroligt seg idag! Engelska provet gick inte så jätte bra, kunde ha pluggat mer på det, men too late now. Samhälla förhöret gick däremot jätte bra och det hoppas jag att historia provet också gör imorgon! Har suttit ända sen jag kom hem från skolan till tio och pluggat och fattar fortfarande ingenting, inget går in i min hjärna idag.. Fick läsa om en sida tre gånger innan jag fattade vad jag läste om haha. Ursäkta att prov och skola är det ända jag pratar om men tyvärr är det så att i princip allt i mitt liv handlar om skola nu haha, hemskt. Men cya later bitches!


Tror jag ska färga håret snart förresten, som jag hade i vintras på bilden ovanför!

prov,prov, prov...

Dagen har faktiskt varit bra! Fick ut franska provet idag och hade 10a! Sen efter skolan så var det tjejgrupp som var lika trevligt som vanligt. Blev tvungen att hoppa över dansen idag för att plugga, vilket suger. Satt från klockan fem till nio och pluggade, sen gav jag upp. Imorgon har vi engelska prov och antagligen samhälla förhör och på torsdag har vi historia prov, måste verkligen få bra i samhälla och historia för att inte sänka i betyget..
Men för att ändra till lite bättre samtal så beställde jag vinterjacka igår, längtar tills den kommer för det är ju så himla kallt ute nu! Sen borde ju även min dator komma i veckan nu, vet inte ens hur den ser ut haha.
Men det absolut bästa är ju att jag fyller år på måndag! :D


Lite bilder från förra året på min och jassas födelsedag! :)

snygg!



what to do, what to do?

Sitter här och chillaxar i väntar på att någonting ska hända. Åt just tacos hihi, såå gott! Igår så var det fullrulle hela dagen! Efter skolan så for jag först till tjäna med Jassa och hittade en jacka och en skjorta och efter det så for vi in till stan. Hann komma hem och äta snabbt och sen drog jag vidare till mariebad och efter det så for jag till toffe med några och kollade en skräckis, fyy. När jag och Antonia va på väg dit så skedde det en liten olycka, råkade bli lite leriga haha.. Sen sov jag hos Antonia inatt och vi(haha jag) kollade på love and other drugs, så bra film!
Idag så for jag till Jassa och åt kladdkaka, namnam och nu ikväll så ska jag vara med henne och Antonia tror jag, vi hörs!


Kände att den här bilden passade eftersom det är suit up day idag :)

Vanlig tisdag → imorgon höstlov

Guud så skönt det ska bli med höstlov imorgon! Idag så hade vi franska prov, gick nog riktigt bra och det var enklare än jag hade förväntat mig. Fick även ut finska provet igår, hade alla rätt! Något lite värre är ju att jag har dragit på mig en förkyldning, inte så kul..
Men nu ska jag alldeles just fara på dans så vi hörs!


someone once told me, every song has an ending, but is that any reason not to enjoy the music.

Dagen har varit riktigt bra, finska provet gick även bra, hoppas på fullpott! Maten på hkn idag var även duktigt god! Snart kommer Maria hit och hämtar upp mej så far vi till lemböte, cya on sunday!



-

- one tree hill

off to lemböte

Imorgon drar jag vidare till lemböte på ssu. Har även just letat runt efter lekar som vi skulle skriva upp till lemböte. Mycket mer jag ska hinna med ikväll, packa, städa (behövs verkligen), plugga på finska provet, lägga till lite ny musik i ipoden och gå i duschen. Idag efter skolan så var jag till stan med Bim, kirrade praoplats på kappahl, är faktiskt lite taggad!  Nä men om jag sku börja ta tag i allt att göra nu...


I think I wanna marry youu

Hej, det var ett tag sen, men here I go again! Tänkte först berätta att min helg har varit grym! Modevisningen och dansuppvisningen på open by night var så himla roligt och workshopen med Jennie var en roligt och intressant upplevelse! Hann ju även shoppa lite innan vi for hem på lördagen och fick med mej lite saker, inte så jätte mycket, men är ändå nöjd. :) Dagen har varit otroligt skön, på gymnastiken så hade vi lite dans, go team micke! Sen har jag även varit på dans idag, efter att jag kom hem från den så har jag mått lite dåligt men får hoppas att det går över under natten. Imorgon så verkar mina planer vara tjejgrupp efter skolan och direkt därpå dans, låter fint!
Måste bara förresten tillägga att finska provet kanske går bra ändå eftersom Kajsa gav med beröm idag på finskan, så bara för det så ska jag faktiskt plugga ordentligt och ska sätta igång med det nu! :)

 

 

Gammal låt, men hon har en sån grym röst!


RSS 2.0