29 mars

Var typ en vecka sen sist heeeh, sorry for that. Men har inte varit på humör, har varit så sur hela den här veckan, men som tur är så vaknade jag på rätt sida idag! Dagen började med ett besök hos hälsosyster på den årliga kontrollen, kollade upp mitt öra på samma gång eftersom jag har haft så ont i det och jag har en vattenböld? Najs, ganska skönt ändå ju. Något bra var att jag har växt så det är påväg mot rätt håll och sen är jag ju så grym att jag lyckades få en 10a i historia förhöret, how awesome?!
Ikväll har jag varit med Antonia och Jassa, kollade även in lite avslutningsklänningar, vilken ångest jag har..! Blir väl ett impulsköp i sista stunden som vanligt haha.
Nu ska jag fixa mat, sen slå på en film och bara ta det lugnt.


Onsdag

I måndags tappade jag verkligen tron på att våren var påväg, men idag fick jag tillbaka hoppet om vår och sommar! Så härligt med sol och värme! Fick också användning för mina nya brills idag.
Dagen har varit så otroligt seg och jag har varit på dåligt humör, men det blev bättre efter ett tag. Efter skolan var jag och Antonia och kirrade ihop lite priser till discot vi ska ha på fredag, blir nog riktigt bra. Det satte sig några mini killar brevid mig på bussen och började prata med mig om hur roligt det ska bli, såå söta!
Nu ska jag ta tag i läxorna. Har förresten höjt från 8.12 i medel till 8.36!



18 mars

Har varit en riktigt bra söndag för omväxlingens skull, brukar oftast inte vara så förtjust i söndagar. Idag var jag till köpmannamässan igen, kollade på alla duktiga modeller och sen var det dansuppvisning som var precis lika bra som igår!
Nu sitter jag och avnjuter sista dagen med godis för ett tag framöver och ska alldeles just kolla på någon film som pappa har hyrt. Sen kommer resten av kvällen att bestå av läsning, måste läsa ut ondskan ikväll, för bokrecensionen ska vara inlämnad på tisdag och jag har ju bara 150 sidor kvar...


Philip Åsgårds bild

myskväll

Om ett tag kommer Jassa, Bim, Tara och Sofia hit och har en myskväll. Vi ska baka scones och dricka te, kanske kolla en film, hääärla! Uppvisningen idag gick nog riktigt bra och vi kör samma imorgon igen. Fick även prata med Amy Diamond backstage, tjena cooling! Nu ska jag försöka städa upp lite innan dom andra kommer hit, så hörs vi senare.


Fredag

Hej! Bim for just hem, har varit med henne hela kvällen. Vi blev även utskällda av en busschaufför... Imorgon är det uppvisning på köpmannamässan, efter det får jag se vilka planerna är.  :)






15 mars

Dagen har nog varit riktigt bra! Direkt efter jobbet for jag på secret mission, sen var jag med Sarah och Jassa ett tag på stan. När jag kom hem satte jag igång med storstädning och sen kom även Bim hit och hjälpte att städa haha.
Imorgon är jag ledig, så härligt! Måste in till banken sen på morgonen och fixa lite saker, blir så irriterad. Efter jag har varit till banken ska jag träffa Bim och ta en fika.
Nu ska jag slå på en film och njuta av ledigheten!


Hittade just den här bilden, herregud så länge sen!

sjösjuk

Hej! Har blivit sjösjuk två dagar i rad nu, fyyy! Jag som aldrig blir sjösjuk, fast det har blåst mycket de här två dagarna. Kan inte förstå hur folk klarar av att jobba på båt utan att bli sjösjuka hela tiden. Kvällen har inte några planer alls, skönt, orkar inte med någonting, det är så utmattande att jobba. Tjena lat? xD Nää men nu ska jag fixa mat och sen sova en stund, är helt sjukt trött.


prao

Shit vad bra min första praodag har varit, alla är jätte trevliga och vi fick super god mat! Dock två timmar mitt på dagen hade jag paus och absolut ingenting att göra.. Men imorgon tar jag med ondskan, kanske får den klarläst den här veckan då! Har även varit på dans ikväll och nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av att vara läxfri!


11 mars

I fredags for vi till dinos och åt och efter det for vi till Sarah, åt väärldens godaste fudgekaka! Sen for jag och Jassa hem till henne och sov. Igår var jag hos Amanda, hade riktigt roligt, kokade ärtsoppa klockan 4 på morgonen haha... I stort sett har det varit en riktigt bra helg!





8 mars

Kom hem för inte så länge sen, var till hotell och restaurang skolan och åt med dansgruppen, gott! Hade riktigt roligt och det blev mycket skratt. Imorgon är det äntligen helg, är riktigt behövligt. På kvällen ska vi fira Taras och Sarahs födelsedagar! Nu ska jag plugga lite fysik och sen blir det sängen för min del.


Dag nio: två favoritlåtar.




Dag åtta: tre saker du tycker är avtändande.

- Fötter
- Dålig hygien
- Speedos haha

Kom hem från dansen för inte så länge sen och nu ska jag bänka mig framför tvn, vi hörs!


Dag sju: fyra saker du tycker är tändande.

-Muskler
-Charmigt leende
-Stilrena tatueringar
-En bra personlighet

Den här helgen var jag på lemböte, har skrattat hela tiden och haft jätte roligt. Var även ut på en promenad i den härliga vår solen i lemland med Bim, blir så lycklig av tanken att det är vår och snart sommar! Nu ska jag slå upp svenska boken och plugga på provet, sista provet innan vi byter period, då vi inte alls har långa dagar. Livet känns riktigt bra nu!


Dag sex: fem saker du gillar att göra.

- Umgås med mina underbara vänner
- Dansa
- Ha sånadär mysiga dagar för sig själv och bara ta det lugnt
- Shoppa
- Sova

Fy vilken stressig dag, har massa saker att hinna med och ändå sitter jag vid datan nu(?). Sofia for iallafall just hem, vi gjorde klart vårt biologiprojekt, skönt det. Gud vad jag bara längtar tills sista provet är över. Skönt med fredag imorgon iallafall!

RSS 2.0