24 februari

Antonia lade upp frågor på sig blogg som hon tyckte jag skulle svara på, så får väl göra det nu!
 
1.  Vad blir du generad av?
 
Hmm.. Ja, det finns ju mycket att bli generad av. Jag har ganska lätt för att bli generad och skämmas för det mesta. Men det är väl vanligt att jag blir generad när jag är bland personer jag inte känner och någonting pinsamt händer haha.
 
2.  Vad kan folk uppfatta om dig som du tycker inte stämmer?
 
Folk som inte känner mig kan uppfatta mig som lite blyg, men jag tycker inte alls det stämmer. Jag har bara lätt att försvinna i en stor folkmassa, men annars tycker jag det är jätteroligt att träffa nya människor, diskutera och vara social.
 
3.  Vad hoppas du ska hända under året?
 
Jag hoppas på att få ett sommarjobb, skulle verkligen behöva det! Sen hoppas jag att det mesta fortsätter vara som det är, jag är riktigt nöjd med allt. Mina vänner, mig själv, min familj och så mår jag riktigt bra nu och har gjort det en tid så jag hoppas det håller i sig!
 
4. Om du fick vakna upp som någon annan för en dag, vem skulle du vilja vara?

Jag skulle välja att vara ozzy osbourne!
 
5. Hur ser en perfekt dag ut för dig?

En dag då solen skiner och jag är glad!
 
 
Nu ska jag på sightseeing med fransmannen som är här!
 
 
 

17 februari

Är i replot hos mommo och moffa nu, skönt! Var jättetrött igår efter den långa resan så gick och sova tidigt. Nu har vi just varit ut och gått en lång promenad till kusin och tillbaka. Ikväll har jag inte några planer förutom att bara va hemma och ta det lugnt!







dansuppvisning x2

Har spenderat dagen på alandica från elva till åtta och har haft två uppvisningar som gick riktigt bra! Efter denna intensiva dag är sängen väldigt inbjudande just nu, så ska nog dra en litenliten sov nu. Godnatt vänner!
 

priiiima

Livet leker just nu! Det är mycket som är bra, vännerna, dansen, ska få en dubbelsäng, flattv, fick 10a i matte, och massa mer! Dagen har varit helt okej nog, ny period som är riktigt skönt. Ikväll har jag haft barngrupp, var ensam med många barn och är helt slutkörd nu. Nu ska jag göra lite läxor och sen kolla något avsnitt weeds, vi hörs!
 

RSS 2.0