snart....2012!

Är så taggad inför imorgon, ska bli riktigt kul! Imorgon måste jag hinna fara och köpa strumpbyxor, sen ska jag på bröllop och direkt efter det drar jag vidare till Bim, vi tjejer ska äta där och sen ska vi in till stan, checka raketerna och förhoppningsvis inte hem efter det ännu. Känner att det kommer bli ett grymt nytt år!
Ikväll var jag barnvakt till åtta, tjänade 40 euro! Efter det så kom Bim, Dessie och Antonia hit, vi(jag) kollade på någon film på tvn och chillade. Nu sitter jag och äter choklad och kollar på nån film, ska väl börja gå och sova snart så jag orkar upp imorgon, godnatt!


Är förresten lite sugen på lugg igen, men vet inte...

grattis bim - 16 år!



morgonpigg

Vaknade ovanligt tidigt idag med tanke på att det är jullov, känns skönt då man inte missar något. Igår bestod i princip hela dagen av att städa, jag städade min garderob, herregud vad jobbigt! Fick ihop en hel sopsäck... Resten av kvällen spenderades framför tvn! Var riktigt skönt och behövligt med en dag hemma för mig själv. :)
Idag har jag inte än några planer, ska kolla in matlistan inför bröllopet med pappa nu, så later!


26 december

Min julhelg har varit riktigt bra! Har dock ätit väldigt mycket, nästan så jag har glömt hur det känns att vara hungrig... Igårkväll var det planerat att jag, Antonia och Bim skulle ut och gå, men vi kände att vi inte orkade, så vi for hem till Bim istället och hade trevligt. Det slutade med att vi sov hos Bim.
Idag vid två-tiden for vi in till stan och åt på dinos, gottgott! Nu är jag hemma och har inte alls några planer för kvällen, förutom att kolla på Victoria Secret Fasion Show. :)


Dessa två kände också av julfriden och hade vapen vila under julafton.
Dock är de i full gång igen haha!

god juuul!

Åt gröt och julskinka med smörgås till frukost/lunch, for till julkyrkan och har just ätit julbord, bestod av massa gott! Har även öppnat 4 julklappar så här i förväg haha, har fått strumpor, en choklad ask, kamera och tröja från nelly, men nu får resten av julklapparna vänta tills efter kalle anka! Ha en riktigt bra jul nu hörrni!


one day left to go

23:dje december idag, kan ni tänka er, imorgon är det julafton! Har just förberedit julmaten tills imorgon, vi har lagat köttbullar, griljerat skinkan, skurit korven och lagat janssons frestelse.
Igår var jag och köpte sista julklappen, ganska sent ute haha.. Sen var jag ju även till draken och åt med Bim och Jassa, gott!
Blev riktigt sur imorse när någon ringer mej klockan 6 på morgonen?!?!? Stängde iallafall av mobilen så jag kunde somna om, men såklart så ska mamma väcka mej klockan 9 för att vi sku till stan. Vi fikade och köpte örhängen, hämtade ut en julklapp till mej som kom med posten, spännande! Sen var vi även ut till farmors grav i lemland och tände några ljus, jaa nog har jag hunnit med mycket idag. :) Har inte några speciella planer för senare, kanske skulle träffa Antonia.
Nu ska jag kolla på Abduction, later!


jullov!

Guud så skönt med jullov! Gick från 9-halv 1 idag och dagen bestod av städande efter julfesten, julkyrka och se på julfesten, inte direkt jobbig dag haha. Efter skolan for jag in till stan med Bim, Antonia och Amanda, skulle ha kollat på julklapp till pappa men hann inte, så får åka in till stan imorgon och fixa det istället.
Julfesten igår gick nog bra och skönt att ha det överstökat och skönt att slippa allt bråk!
Ikväll har jag inte några planer alls, skööönt!


söndag

Hej! Herregud vad tiden går snabbt, snart är det jul och allt och idag är det ju fjärde advent! På tisdag är det ju även julfest...
Iallfall så har helgen varit riktigt bra. I fredags så kom ju tjejerna hit och vi delade ut julklappar och åt massaaa goott. Jag fick lavendel bodycreame och duschgel och ett lila nagellack av Sarah, tack! :) Igår så var jag först på överraskningsmys för Erica med dansgruppen, sen for jag och kollade på en bil med mamma och pappa och efter det var jag med Bim och Jassa.
Förresten måste jag ju bara säga att min pappa kan vara ganska rolig ibland, han hade skrivit ett inlägg på facebook och så säger han "oj, titta vad många som tycker om min status" så var det 2 gillningar och en kommentar haha...
Nej men nu ska jag kolla på A Cinirella Story 3, blev riktigt sugen när jag upptäckte att det hade kommit ut en 3a, älskar typiska tjejfilmer som alltid slutar lyckligt!


Saras bild från igår!

myskväll

Snart kommer tjejerna hit så ska vi dela ut julklappar och äta lite smått och ha trevligt, mysigt! Nu ska jag lacka naglarna och fixa fram det sista, later!


gladgladgladglad

Har en sån där överdrivet glad dag, massa småsaker som gör mig så. Iallafall så hade vi julfest nästan hela dagen, sköönt! Efter skolan så for jag in till stan med Jassa och Bim, vi fikade och de köpte julklappar.
Ikväll for jag och Bim till tvärsan men det hände inget speciellt där... Nu sitter jag med en kopp te och kollar på Easy A. Priiima!
Förresten dagens höjdpunkt: gick in på mitt konto och kollade just och är 170 € rikare, snäll mommo och moffa jag har! Och dessutom vann jag just ett par nya glasögon!


lucia

Har varit en riktigt bra dag! Började morgonen med att lyssna på lucia sånger, så mysigt. Fick även pepparkakor, lussebulle och lingonsaft (?), inte mina favoriter men det hör ju till att äta det på lucia! Sen kom även lusses lucior och sjöng i skolan. Resten av dagen bestod av julfestövning.
Direkt när vi slutade så for jag vidare på spa till mariebad, såå skönt! Vi bubblade i bubbelpoolen, hade ansiktsmask, åt gott och mycket mer, var riktigt trevligt. Hann knappt hem innan jag for ut igen, for till stan med Jassa. Jaa, det har somsagt varit en bra dag och nu känner jag att det börjar bli dags för att sova, godnatt!


Ingen snö tillsvidare

Verkar inte bli någon snö till jul i år, vilket suger.. Men hoppas fortfarande på det bästa!
Har varit så trött idag, så direkt när jag kom hem somnade jag och sov i några timmar, behövdes! Just nu äter jag muffins och kollar på tv, häärla. Imorgon är det ju lucia, mysigt och sen direkt efter skolan är det spa som gäller! Låter som en rikitgt bra dag i mina öron! :)
Passar på att slänga in en bra låt istället för en bild, har ändast massa gamla bilder nu eftersom min kamera är sönder haha...



nyårsklänning check!

Klickade just hem en klänning från nelly, hoppas den blir fin på!


trust

Såg just på filmen Trust. Den var hemsk, fyy! :( Hade förväntat mig ett bättre slut men den var annars okej, rekommenderar den!


irriterad

Blir så arg när jag ser folk som säger till någon att dom är fula, osv, elaka kommentarer! Har du verkligen inget bättre för dig än att få andra att må dåligt? Idiot, tänk efter det kunde varit du!

Iallafall så har min dag varit lugn. For till stan imorse och fikade med Bim, gick runt och kollade på marknaden, sen cyklade jag hem min cykel som har varit i stan nu ett bra tag haha. Har även bakat kladdkaka idag, sååå gott! Fast den blev lite kladdig, men det gör inget. Ska faktiskt ta en till bit av den nu och kolla på braidmaids tror jag!


bloggen 2 år!

(Igår)... Sitter och läser igenom gamla inlägg, så roligt haha!
Iallafall så gick dansuppvisningen igår braa, roligt också! Men det var synd att alla inte kom in.. När jag stod och väntade på att mamma skulle hämta mig så kom en så söt tant och sa att jag var jätte duktig, gulle! När jag kom hem orkade jag verkligen inte plocka upp min väska så slängde alla kläder i smutstvätten utan att gå igenom det haha.
Steg upp någorlunda tidigt idag och for in till stan med mamma och pappa, åt frukost, fyllde i några papper för att jag ska få bankkort, fixade mina glasögon (som varit "sönder" i säkert en månad), var på loppis, träffade Jassa, for och tog en fika med henne. Ja herregud vad jag hunnit med saker idag!
Har även dragit på mig en förkyldning, fyy... Ska snart se på Hangover 2 och äta nudlar, mums!


an old one!

Life is just as sweet as a cookie.

Sitter just nu och äter kakor, så sjukt gott, namnam! Vid 6-tiden far jag på dans som håller på i princip hela kvällen.
Dagen har nog varit riktigt skön idag, vi var till hotell-och resturangskolan och det verkade riktigt bra, gör mig ännu mer tveksam på vad jag ska göra efter 9an, herregud panik. Fick iallafall sluta en timme tidigare, så for in till stan med Bim och Jassa, tycker om de två riktigt mycket!
Tänkte slå på ett avsnitt oth, som jag snart har sett slut... Funderar på att kolla på prison break när det tagit slut, det verkar bra.


RSS 2.0